Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Mis kooli soovitate?
 
mumm 21. aprill 2003, kl 11.59
Minu poiss peab sügisel kooli minema. Mõtlen ja mõtlen, kuhu kooli 1 klassi teda panna. Kas keegi oskab soovitada? Mis arvamused või kogemused on Teil kellegil Reaalkoolist, 21.kk ja Liivalaia gümn.-st? Ise arvan ehk nendesse üritada. Kool peaks olema suht kesklinnas.
 
Zumm 21. aprill 2003, kl 12.01
Aga katsed on ju kõikidesse koolidesse praguseks ajaks juba läbi?
 
Mumm 21. aprill 2003, kl 12.16
Ei ole läbi, kestavd paljudes veel apr.-mai jooskul. Need kus läbi, sinna ma ei tahtnudki last panna.
 
Ei noh 21. aprill 2003, kl 13.00
Liivalaia gümnaasium on Tallinna üks halvema mainega koole. Vii parem sinna Pärnu maantele (endine 20KK)
Muidugi võiks proovida 21 ja Reaali, aga ka Westholm on suht normaalne. Lisaks on veel Kristiine lasteaed-algkool ja Magdaleena lasteaed-algkool, mis pidid ka olema suht lastesõbralikud.
 
mumm 21. aprill 2003, kl 13.31
Aitäh Ei Noh-le! Miks see Liivalaia halva mainega on? Kas õpsid või tase on nõrk?
 
CC 21. aprill 2003, kl 13.43
Liivalaia kooli tase pidi olema väga nõrk e. madal.
 
emm 21. aprill 2003, kl 14.00
Kas kellegil käib tuttavaid Liivalaias, et arvatakse nõrk olevat? Mul ka see lapsele hea käia oleks?
 
Kristi 21. aprill 2003, kl 14.45
Mul kahe sõbranna lapsed käivad Liivalaias ja nad otsivad neile järgmiseks aastaks uut kooli, sest tase nõrk. Selle kooli keskkooli lähevad ka ainult need, kes parematesse kesklinna koolidesse ei saa. Soovitan sulle 20.kkooli, sest seal lapsesõbralikum õhkkond kui 21 või reaalis, aga samas tase väga hea.
 
marbell 21. aprill 2003, kl 15.41
2rge lapsi 21kk'sse pange...seal on hullult range kord ja v2ga ebameeldiv 6hkkond...kunagi s6branna l2ks sinna, ennem olid k6ik viied ( iga aasta) ja seal ta lihtsalt keeldus l6puks kooli minemast, kuna 6psid on nii yleolevad ja lihtsalt 22rmiselt ebamugav oli. 2rge arvake, et tegu oli mingi eriti pretensioonika puberteetikuga, v2ga tore inimene, avatud, suhtlemisaldis ja tark...lihtsalt jube kool pidi see 21 olema.
ja seda pole ma ainult yhelt inimeselt kuulnud.
Keegi eelnevalt kysis selle Liivalaia kohta....jube maine, madal tase, palju narkootikume
 
Hepik 21. aprill 2003, kl 16.04
Ära pane last Reaali.
Jube konkurents esimestest klassidest alates ja tase pole sugugi nii kõrge kui linna peal räägitakse.
Lähtu sellest et lapse närvikava terveks jääks, esimesed klassid on pea igal pool sarnase tasemega.
 
CC 21. aprill 2003, kl 16.09
2001 aastal olid meedias kokkuvõtted koolide tasemete kohta. Eksamitulemuste järgi oli Liivalaia kool Tallinnas üks viimaseid koole. Lastel väga nõrgad teadmised st viletsad õpetajad, kes ei suuda lapsi õpetada.
Minu laps käib Reaalkooli 1 klassis. Me mõlemad oleme küll praegu kooliga väga rahul. Ei ole mingit kurja ja ranget õpetajat ja koolistress on ka minimaalne. Minule, kui lapsevanemale, meeldib klassijuhataja väga ja koolikorraga oleme ka praegu rahul. Mis edaspidi saab, seda näitab tulevik.
 
emm 22. aprill 2003, kl 10.39
Kuidas need katsed seal Reaalis olid? Olen kuulnud, et seal mingi tutvuse värk või kõva papp taga!? Ei tea kas õige.
Mis keegi arvab Inglise Kolledzist?
 
tirts 22. aprill 2003, kl 13.39
mina julgeks soovitada kadrioru kooli.... tase on hea
ja kuigi inimesed vist tahavad ikka enamasti ,et nende lapsed +piksid inglise mitte saksa keelt, on minu meelest just kasulikum alustada saksaga sest inglise jääb nii v+i naa igalt poolt kplga ja siis on kooli lopuks 2 voorkeelt suus
ja toesti tore kool ona ka...ausona
 
kata 23. aprill 2003, kl 14.44
Minu laps ei saanud katsetega sisse soovitud kooli eelmise aasta kevadel.
Elukohajärgsesse ka ei tahtnud panna sest seal oli klassis 36 last. Leidsin et see on liig mis liig.
Panin lapse Audentesesse. Nüüd oleme mõlemad rahul.
Tase on korralik, lapsi klassis ainult 17, õpetaja on täitsa ingel ja lapsel hulga uusi sõpru.
Kui rahakott vähegi kannatab siis tasub selle kooli peale mõelda.
 
maria 24. aprill 2003, kl 11.16
ise olen 21 kooli õpilane ja võin niipalju öelda, et reaalist ja 21sest saab väga korraliku hariduse, aga samas mille arvelt...õpetajate türannia, nõutakse meeletult, ei arvestada õpilaste vajadustega, mõistev suhtumine puudub...aargh!
võib oma lapse eliitkooli panna, oleneb mis teie jaoks oluline on. aga mina näiteks olen juba enne keskooli lõppu läbi põlenud. põhikooli lõpetasin kõik viitega, aga nüüd ei suuda, ei taha, ei viitsi enam üldse. mitte miski ei paneks enam pingutama, tühjaks lüpstud juba...
okei, see pole reegel, aga fakt on, et sellistel koolidel on suured nõudmised ja latt kõrgel...just need kaks on eriti - 21 ja reaal.
kahekümne esimesse on suht võimatu pääseda ka praegu. konkurents on meeletu. kümnendasse näiteks üle kümne inimese kohale jne.

mina põhimõtteliselt paneks oma lapse gag'i. kõige õpilassõbralikum ning samas hea maine ja tasemega kool tallinnas:)
 
brita 24. aprill 2003, kl 12.11
Aga miks sa ei taha lapsel käia lasta algkooliaja kodu lähedal?
küll hiljem selgub,kas tast on üldse eliitkoolis õppijat ja milles ta tugevam on-humanitaaris või reaalainetes.Kui su laps on aga praegu juba andekas ja väga tugeva närvikavaga,siis proovi ikka linnakoolidesse saada.21.on tõesti väga karm,GAG tunduvalt leebem.
 
ei noh 24. aprill 2003, kl 12.28
GAGi on sama raske sisse saada kui 21-sse. Reaalkoolis saab hea hariduse ka siis kui hiljem humanitaaralale lähed. Pealegi näiteks keele- ja kunstiõpingutele tuleb tugev matemaatika oskus väga kasuks.
Kodu lähedale kooli panna on väga hea soovitus, aga kui laps elabki kesklinnas kuhu ta siis peab minema? Kõik kesklinna koolid on ju eliitkoolid, nüüd kaotatakse see oma rajooni teenindamine ka ära. Mis siis muud üle jääb kui last katseteks trillida?
 
Muri 24. aprill 2003, kl 16.11
Mis te jamate, et 21. Kool karm ja närvesööv kool? Ise käin seal ja võin öelda, et pole viga midagi. Alguses kui kooli läksin, siis oli küll natuke selline tunne, et appi, mis distsipliin siin on(ma pole käinud 1. klassist). Nüüd lausa lust käia koolis(uus väga ilus koolimaja veel kah).Üleüldiselt on seal väga sõbralik õhkkond, ei mingeid narkootikume, kaklusi ega midagi. Reaali kohta on samasugune mulje jäänud.
 
Külliki 28. aprill 2003, kl 11.27
Gag-s on sisseastumise katsed kahjuks juba läbi. Tegelikult on lapsel ikka algklassides kodukoolis käia kergem. Ei pea kogu aeg autoga tooma-viima või ühistranspordiga läbi linna seiklema. Õppeprogramm on ka ühesugune kõigis koolides. Muidugi võib ka peale algkooli olla nn "eliitkoolidesse" raske sisse saada. Ma arvan et üks oluline kriteerium on konkreetne klassijuhataja: on ta tore, heatahtlik,tolerantne ja õpetamisele pühendunud inimene. Minu laps käib GAG-s 1. klassis ja olen just õpetajaga väga rahul.
 
kõtt 28. aprill 2003, kl 22.39
Muide, kes siin ennem Audentest mainis - eelmine aasta oli koolide taseme ülevaade ja Audentes oli viimane. See pigem spordikallakuga kool, kui selline...Audentes isa tõi vabanduseks, et nad panevad rõhku rohkem silmaringile ja selgitamisele, kui lõputule utsitamisele ja tulemuste nõudmisele. Selle peale aga ütleks siiski, et loll on see, kes vabandust ei leia:)
 
jah 29. aprill 2003, kl 09.34
Värk ikka selline, et kohe peab lapsel tamp peal olema, muidu tekivad muud huvid ja hiljem vanemal endal raskem. Kui vanem ikka algklassides ise lapse õppimisel silma peal hoiab, siis hiljem ka laps iseseisvam õppima.
 
www 29. aprill 2003, kl 11.51
lütseum on parim!!!
 
kripskraps 29. aprill 2003, kl 21.25
westholm ka vägagi normaalne
 
ewe 30. aprill 2003, kl 14.29
westholmi tase pidi nõrk olema.soovitan kadrioru saksa gümnaasiumi.
 
Sigudik 02. mai 2003, kl 12.30
paha siga , mitu viga.....kurat! kooli tase sõltub ikka õpilaste
endi tasemega. on ikka väga lolle lendi ja selles koolis võib olla ka mõni tubli lend.kõik sõltub aastakäigust. ei saa ikka võrrelda- mõnele meeldib ema, mõnele aga tütar-maitse asi!
 
saskia 03. mai 2003, kl 17.04
Tere
Mina olen 11a. Saskia Jäppinen.
Mina soovitan sulle TALLINNA ARTE GÜMNAASIUMIT
 
ruth 06. mai 2003, kl 16.14
Pelgulinna Gümnaasiumi (Mulla tänaval) tasemest teab keegi midagi?
 
manna 13. juuni 2003, kl 13.59
Kadrioru Saksa Gümnaasium on ilge jama. Mu tuttavad, kes lõpetasid seal 9 klasi, tahavad kõik jalga lasta. Õpetajad on apaatsed, osavõtmatud ja hoolimatud. Kord puudub, koolimaja näeb kole välja. Jube koht
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!