Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
lõhkumine
 
lubjakas 21. aprill 2003, kl 13.18
kevad käes ja lapsed pikalt õues.Ja kohe hakkab rohkem silma,kuidas mõned neist kangesti armastavad kõike ettejuhtuvat purustada.Tühjale majale kiviga aknasse,prügikastile jalaga pihta,hiljaaegu oli mu tuttavatel keset linna selline juhtum,et aiavärav eest ära kistud ja paar majavahet eemal lihtsalt minema visatud.Tühjad pudelid võiks kasvõi kokkuostu viia,aga ei,ikka vastu kivi puruks.Ütleme,järelvalvet ei ole,oma kodutunnet ei ole.No on ju ka selliseid lapsi,kes päev otsa mingit mänguonni ehitavad ja seal midagi ette võtavad või päris vabatahtlikult kuskile postid püsti panevad ja jalgpalli mängivad.Selliseid Pal tänava poisse on ju praegugi,või Kalle Blomkvisti ja tema sõprade moodi tegelasi,aga siis tuleb jälle kuskilt mõni kamp,kes nad oma mängukohast minema ajab ja kõik puruks peksab.Kas vandaalitsejaks sünnitakse või?Hea küll,organiseeritud huvitegevust muidugi on ka vähe.Aga eks organiseeri mõni selline midagi tegema,varsti ütleb,et ei viitsi ja läheb kuhugi laamendama,nii on lihtsam.
 
Veel lubjakam 21. aprill 2003, kl 18.04
mine ise ka õue riisuma ja näita neile ette mis ja kuidas. Nii pikk jutt valmis kribatud, selle ajaga oleks jõudnud kindlasti mõne pudeli vandaalitsejate eest ära korjata ja taarasse viia.
 
lubi jälle 21. aprill 2003, kl 20.05
peale tööd läksingi kohe.Juba mitmendat päeva raban ja ausalt,on teisigi samasuguseid.Aga üksjagu tüüpe jalutavad käed taskus ja aina irvitavad nende üle,kes midagi teevad.see vist on ikka mingi patoloogiline nähtus.Ega ma irise,lihtsalt mõtlen,mis neid selliseks teeb.Oma peres kõik kenasti korras,kellelegi ei tule pähe millelegi lajatada.
 
veel lubjakam ka jälle 21. aprill 2003, kl 21.23
eh ,ma kraabin ka ja loomulikult on seda paha vaadata kuis noored tatistades,rögastades,suitsetades ja sodi maha loopides edasi-tagasi sõeluvad.Nad enamus korrusmajadest pärit , pole elus reha käes hoidnud.Edu sulle edasi kraapimisel , aga ma mõtlen et me oleme lihtsalt õnnelikud maa-omanikud.
 
krt! 23. aprill 2003, kl 16.23
selleks ongi vajale lapsele kere peale anda! Et ta õpiks olema inimene!
 
20 05. mai 2003, kl 00.37
parandus: me siin ei räägi lastest, vaid poistest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!