Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
appi
 
hirmunud ema 22. aprill 2003, kl 19.06
mu tütar toppis mu vibraatori endale sisse kui ma tuppa tulin ja nyyd jooksis ta kodust ära.ta sõbrad räägivad et ta ei julge koju tulla.ta käib alles 5 klassis.issand jumal kus olen mina küll vea teinud
 
veike @!#$ 22. aprill 2003, kl 22.32
fake teema
kas siis kasuisa keerab ka taha ...
sorry ...
 
dea 23. aprill 2003, kl 09.20
Kui see nüüd tõsine jutt on, mitte kellegi perversne nali, siis tasub igal juhul sõprade kaudu kindel sõna saata, et mingit karistust ei tule.
Laps on ju uudishimulik.Leides sellise asja(kus ta sul küll vedeles), tahtis ka proovida. Nüüd on tal hirm ja piinlik ka, et vahele jäi. Kuigi, kodust põgenemiseks nagu liiga väike põhjus, aga mine tea.
 
L. 23. aprill 2003, kl 09.56
Kust laps teab, mida sellega tehakse ja kuhu see pistetakse? Mina oma 31 eluaastaga pole vibraatorit näinudki. Ja 5. klass on
umbes 12-aastane. Järelikult polnud enam süütu või võttis sellega endalt ise süütuse? Selles vanuses ei tohiks ju enam olla
nagu väike titt, kes kõike järgi proovib ja tavaliselt suhu topib.
 
vibra 23. aprill 2003, kl 11.34
Ohh õudust küll, äkki on ta rase ka siis ...
 
jama 24. aprill 2003, kl 11.22
Saada talle sõna, et "tobe lugu jah aga no ikka juhtub ja elu läheb edasi; mina olen valmis kogu loo unustama ja ei tee teist nägugi kui sa koju tagasi tuled, kui sa just ise ei taha midagi küsida või öelda"
 
Named 24. aprill 2003, kl 13.27
L.

Tead mõni teab juba 3. klassis mis asi on seksuaalne erutus... rahuldab ennast ja omab ka vägagi kõrgelt lendavaid seksuaalfantaasiaid.

See et sina ei ole 31 aastaselt vibraatorit näinud ei tähenda midagi.

Üldse jääb mul kohati mulje et L. puhul on tegemist kas üle pingutatud naljaga (välja mõeldud identiteet) või on tegemist inimesega kellel on raske lapsepõlv olnud.

Sa oled vähemuses... kui tunned, et maailm "ei sobi" Sulle, palun pöördu vastava ala spetsialistide poole.
 
L. 24. aprill 2003, kl 15.00
Rahuldada olen mina end lapsest saati osanud, aga iial pole omale ise midagi sinna sisse toppinud. Enne süütuse kaotamist praktiliselt ei teadnudki, mis seal täpselt on. Mees õpetas. Olin
läbi lugenud "Avameelselt abielust" keskkooli ajal ja see tekitas lausa vastikuse meeste ja seksi suhtes. Ja ka praegu olen
saanud peaaegu meestevihkajaks peale seda, mida olen pidanud üle ja läbi elama igasugu isendite poolt.
 
Triin 24. aprill 2003, kl 17.34
Sa, L., ajad ikka väga vastandlikku juttu. Ma ei usu ammu enam, et sa "PÄRIS" oled.

Kord oled, vaene ja raha pole ning järgmises teemas loen, et sa jood iga õhtu punast veini.

Kord oled sa ainult ühe mehega oma elus maganud ning järgmises teemas loen, et sa oled ringi hooranud paljude meestega.

kes iganes sa L.-i identiteedi taga ka poleks, vähemalt ole nii kena ja pea meeles mida sa varem kirjutanud oled!


Ja teema on fake. Kui MINA 5. käisin, siis olid seksfantaasiad küll olemas ja enda rahuldamine samuti, aga ma olin väga hoolikas et mitte vahele jääda. Mis ta teadis, et sa oled kodus ja ikka hakkas vibrat kasutama?!

Kamoon.
 
L. 25. aprill 2003, kl 09.01
Maganud olen ühega, kohtunud mitmega ja neisse mitmesse ka armunud olnud. Armusin esimest korda kolmandas klassis. Ja see, kes punasest veinist kirjutas, oli liba. Mina punast veini ei kannata. Joon hoopis likööri ja see pudel seisab päris tükk aega
kui lonksukaupa juua. Kui ikka 30.- ja pikaks ajaks, siis pole kallis. Kirjutan täpselt seda, mis mu elus olnud on ja ei valeta midagi. Ega siis iga kohtumisega voodisse ei minda.
 
Triin 25. aprill 2003, kl 15.43
Enamus poisse tänapäeval arvab, et kui esimesel kohtumisel voodisse ei lähe, siis võib tüdruku maha jätta. Kurb, aga tõsi. Minu poolest kerigu põrgusse: mina litsi ei löö.
____________

Ikka ei usu, et päris oled.

No sõima või ole vait, aga mina nädsa ei usu.

Keegi kodukootud Ristikivi peab 'sinu' olemuse varjus olema.
 
in 05. mai 2003, kl 19.00
mina mäletan et käisin lasteaias kui omal kliitorit masseerisin,orgasmi ei saanud kuid mõnus oli..pärast seda proovisin veega..ning nii siia maani?!pole midagi imestada et 5.klassi laps nii teeb..selle aja peale olin mina seda juba mitu aastat teinud...harisin ennast selle teema koha pealt ja nii se läks..!
 
o k g i r l 11. mai 2003, kl 10.10
nu ma ei teagi kohe....mina nt, ei ole vibraatoriga endale pannud ja kuidagi vastik ju vist kah oleks....mina rahuldan ennast nt. sellega et panen näppu nii on ju parem aga nu midagi ei tea.....mõni paneb veel koeraga.....hihiiiiii
 
No no 02. juuni 2003, kl 14.07
Tead L ma sust paar aastat vanem ja saan aru, mis sobib ühele see ei sobi teisele aga kardan, et sina küll ei tea mis asi see orgasmgi on. Loomulikult pole see elus esmatähtis aga kui ükskord koged on ahastus suur, et terve elu raisatud. Tegelikult elab igaüks oma elu nii nagu tahab ja pole teiste asi kommenteerida aga tundub, et sa ajad pada või ei ole päris normis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!