Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Mix ta kahtlustab mind??
 
Kurvake13 30. aprill 2003, kl 18.44
Ma olen 13aastane tüdruk ja mul on enda arust head sõbrad. Aga mu emale nad üldse ei meeldi!! Koguaeg räägib taga neid ja tahab, et ma mingi nohkariga sõbrustax!! Aga mulle mu sõpsid meeldivad.

Öölge nüüd, lapsevanemad, kas teile meeldivad teie lapse sõbrad. Kui ei siis mix?
 
Lotte 30. aprill 2003, kl 19.59
Meeldivad küll poja sõbrad/sõbrannad. Täiesti tavalised noored inimesed. Tõttöelda, kui ei ole just teada-tuntud kaakidega tegemist, ei tohiks ju vanematel lapse sõprade vastu midagi olla. (Kaakidega selles mõttes, et ei oleks vargad, pätid, kaabakad jne, küll aru saad, mida mõtlen) Laps minule ju ei dikteeri, kellega võin suhelda, kellega mitte, miks siis mina talle seda peaks tegema, võib-olla vahest pisut suunama ainult, kuid mitte tänitama ta kallal.
 
hiireke 30. aprill 2003, kl 20.07
..ikka meeldivad.:))
 
Betty 01. mai 2003, kl 15.05
Mu poeg on nüüd juba suur inimene, kuid ta kasvas üles nii, et ma kunagi ei kritiseerinud ta sõpru. Kusjuures üks nendest oli joodikute laps ja üks oli patoloogiline valetaja. Need kaks jättis ta mingil ajal ise sinnapaiks. Mida vanemaks ta sai, seda huvitavamad ta sõbrad olid. Tähendab - ta hakkas oskama neid sisu järgi valida. Kui ma poleks talle võimaldanud kogemust suhelda eelpoolnimetatutega, poleks ta ehk kunagi selgeks saanud kriteeriume, mille järgi otsustsda, kas üks või teine inimene talle sõbraks sobib või mitte.
 
õun 03. mai 2003, kl 22.13
Mina püüan lapse sõpradesse üldiselt neutraalselt suhtuda, aga vahel mulle ei meeldi, kuidas mu enda laps sõprade juuresolekul oma pereliikmetega käitub, muutub selliseks eriti ülbeks (tahab vist sõprade ees laiata) :) Võib-olla on Sinu ema kah rohkem Sinu käitumisest häiritud (ja sellepärast soovitabki nohkarit) :)
 
mann 06. mai 2003, kl 11.35
mina olen küll mõjutanud kaudselt last sõprade valikul, kui ta tahtis külla kutsuda mitte viisaka ja pooleldi päti siis me alati pidime kuhugi ära minema ja nüüd ta õnneks ei suhtle enam nendega. tegelikult on väga tähtis kellega laps suhtleb ja mida ta teeb, kui last ümbritsevad korralikud sõbrad ja käiakse trennides ning ringides siis ei juhtu seda et minnakse pätiks ära. millisest perest keegi pärit, see mind ei huvita oluline on ikka laps ise.
 
to Kurvake Mia 04. juuni 2003, kl 21.47
Arvan,et ema intuitsioon ei peta,küllap ta soovib sinule parimat.Ta leiab,et väärid paremaid sõpru -juba sinu kiri siin näitab,et oled arukas tüdruk.Sinu sõbrannasid ju ei tea.Kuid minu pojale ,kui oli väike ka keelasin lausa 2 poisiga suhelda,kuid ta ei kuulanud.Pärast poisid olid vargad ja pätid ja istusidki kinni.Üks poistest varastas meie kodust juba,kui oli 1 klassis.Nagu näed oli minul,emal,õigus.Niisiis juurdle natuke asja kallal,miks sinu sõbrad ei meeldi,põhjuseid võib olla küll.Võid ju ka emaga väga sõbralikult sellel teemal vestelda.Kõike head sulle soovides.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!