Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
25 aprillil alustatud teema LAPSE ÕPPEEDUKUS
 
heli 07. mai 2003, kl 19.35
Tänan kõiki kes vastasid, kuigi sain neid kõiki alles täna lugeda(tehnilistel põhjustel).
Jah - tunnistan, et olen ka ise süüdi, sest pole koguaeg poisil kukil istunud. Siiani on ta üsnagi kenasti oma asjadega hakkama saanud. Pooldan põhimõtet, et last tuleb usaldada, siiani see toimis, kuid näib, et nüüd kasutab ta seda lihtsalt ära. Laps ise on väga lahtise peaga, kuid samas meeletult laisk. Tunnis räägitu jääb talle lihtsalt meelde ja ülekorrata ei vaevu, kui just ise ma seda ei nõua.
Enda tööpäevad on tihti üsnagi pikad ja paraku polegi kedagi, kes pidevalt tal kannul käib.
Kuna praegune olukord on tõesti väga, väga halb, siis olen loobunud pikematest tööpäevadest, mis kahjuks küll avaldab mõju ka töötasule, kuid hetkel on siiski minu jaoks tähtsam pigem lapse õppeedukus, kui saadav töötasu, seda enam, et kõige raskemad ajad materjaalses osas on enamvähem läbi.

Kõik kes soovivad veel nõuandeid anda võiksid kirjutada otse meiliaadressile.
 
Lotte 07. mai 2003, kl 21.29
Lahtise peaga lapsed ongi tihtipeale laisavõitu, nad ei ole harjunud pingutama ja vaeva nägema algusest peale. Edu teile pojaga ja küllap kõik saab korda!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!