Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Millist trenni soovitate?
 
Kristiina 08. mai 2003, kl 15.53
Sügisel esimesse klassi minev poiss tahab hirmsasti hakata ka kusagil pallimängu trennis käima. Millist (jalg-, võrk või korpalli eelistada)? Või peaks mõtlema hoopis tennisemängu peale?
Kas on Teil kellelgi kogemusi kus Tallinnas oleksid toredad treenerid ja rahakotisõbralik klubi?
 
Britt 08. mai 2003, kl 16.14
FC Kotkas Juunior, jalgpallitrenn, hästi tore klubi on väidetavalt.
 
Lotte 09. mai 2003, kl 08.53
Kui varem ei ole mingis kindlas trennis käinud, soovitaks mingit sellist üldtreeningut kus tehakse kõike. Saab erinevaid asju proovida ja kui miski rohkem meeldima hakkab, valida.
 
emm 09. mai 2003, kl 10.01
Jah, FC Kotkas Juunior jagpallitrenn on super. Mu poiss (7.aastane) käib juba pool aastat ja talle meeldib väga ja treener on ka väga sõbralik.
 
Vera 09. mai 2003, kl 11.35
soovitan lapse käest küsida mis teda huvitab, siis uurida mis trennid kus kohas ja millistel aegadel toimuvad ja siis selle kõige põhjal langetada koos lapsega oma valik.
 
Jashin 10. mai 2003, kl 15.19
Jep, jalkatrennis saab kogu lapse lihaskond vajaliku koormuse ja ka psüühilise karastuse, nagu meeskonnamängus ikka. FC Kotkas Juunior - jess, minu poiss käib kah seal!
 
Külamoor 15. mai 2003, kl 14.23
Sõltub lapsest, kas meeskonnasport või üksikalad.
Meeskonna puhul on kaotuse vastuvõtmine on anonüümsem, üksikala (näit tennis) on vaid kaks võimalust kas võit või kaotus. Kergejõustiku puhul on peale võidu ka teine ja kolmas koht..

Kui on tegemist tugeva natuuriga - siis soovitaksin tennise peale mõelda. Treenerit soovitaksin sel juhul Kalev Suitslepp (usun, et tenniseklubi Kalev, igaljuhul võib sinna helistada -tennisistid tunnevad üksteist omavahel ja oskavad juhatada), tegemist äärmiselt toreda inimesega!

Häid sportlikke saavutusi ;)
Teie Küla
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!