Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Lõpuaktus
 
Supergirl 10. mai 2003, kl 19.46
Hakkan lõpetama üheksandat klassi ja ei oska välja mõelda mida selga panna. Ilmselt otsustan kleidi kasuks. Andke palun häid ideid, milline kleit võiks välja näha. Ja kas lasta kleit õmmelda või osta poest...


Aitäh vastuste eest :)
 
mannuke 10. mai 2003, kl 23.16
mina laseksin õmmelda, siis pole hirmu, et keegi samasugusega vastu jalutab.

täna just rabasin konsumist kaasa etk kliendilehe "ostumõnu", kus oli väike artikkel koos moejoonistega lõpupeo riietusest.
 
Kristiina 11. mai 2003, kl 09.59
no ei teagi.....ma panen see mis on....vanad kaltsud....ok ok ok , eks ma nt, nurum mampsilt midagi uut...ja mis vahet kas kellelgi veel on selline või mitte....peamine,et oskab selle riietusstiiliga käituda!!!
nu ja muidugi kas see sulle üldse sobib.....küsi nt vanematelt vä sõpsidelt nõu!
 
May 12. mai 2003, kl 09.45
ma lõpetan gümnaasiumi... mul probleem selles, et olen nüüd lõpuks oma peakeses välja mõelnud, mida tahan, aga ma ei oska eriti hästi joonistada ja oma mõtet paberile panna. Õmblejale püüdsin seletada, aga ta ka päris hästi aru ei saanud. Ma ei tea, mida teha, kas kuskil internetis ei ole mingeid kavandeid ülevad? Äkki leiaks kuskil mingi vastava pildi oma mõttele toetuseks ja viiks selle õmblejale...
 
kristel 12. mai 2003, kl 21.11
Aga miks te delfi noortelehel oma kleidimuresid ei aruta?
 
May 13. mai 2003, kl 10.46
aga kes ütles, et ei aruta?
 
kristel 13. mai 2003, kl 22.30
No aga arutage siis seal, miks on vaja seda siin, täiskasvanute foorumis, arutada?
 
didi 15. mai 2003, kl 00.25
kristel, kas siis noortel on siin keelatud küsida? ja see pole täiskasvanute foorum, vaid naistekas. teatavasti on ju ka noored naised. pealegi lootis supergirl, et täiskasvanud oskavad midagi head soovitada omadest kogemustest...noortel pole ju selliste asjadega eriti kogemusi
 
Kea 15. mai 2003, kl 09.30
Aga Sa võid vaadata riiete laenutustest, siis ei pea selle ühe päeva pärast suurt raha kulutama.Tavaliselt selle piduliku kleidiga pole kuhugi pärast minna.Sest mõtle mis maksab riie,siis mida võtab õmbleja,kui muidugi ise ei õmble.
 
mõte 16. mai 2003, kl 17.23
hmmm soovitan minna õmbleja juurde ja paluda õmmelda suvine kleidike heledates toonides põlvepikkune,seee oleks armas ma arvan,minul olimidagi taolist, 12 lõpus kandsin valget pükskostüümi ema õmblesja oli kah väga armas!
 
tirts 17. mai 2003, kl 16.24
Küsiks veel, et millist materjali ja lõiget soovitate
 
ammu noor 20. mai 2003, kl 12.22
Tähtis on, et kleit sobib kokku kandja üldise isiksuse ja stiiliga. Paljad õlad (ja naba), pikad slepid ja sametkindad jäägu pigem olemata. Mina soovitaksin värsket ja nooruslikku muljet, näiteks õhukesest heledast linasest riidest väike voodriga kleit, korralikud (st kallid) kingad, suht lihtne ja loomulik soeng ja üks väike maitsekas väärismetallist ehe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!