Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Pirita Majandusgümnaasium
 
Silja 12. mai 2003, kl 14.31
Siin allpool oli jutuks,et see on nõrk kool. Kas keegi omab rohkem infot, milles asi ja miks?
 
ak 12. mai 2003, kl 15.16
Mina võin ainult niipalju öelda, et üks noor sugulane lõpetas selle kooli. Kuigi tunnistus oli üsna OK, olid riigieksamite tulemused äärmiselt nirud (30-40 punkti). Lihtsalt tekib küsimus, et kuidas koolis peaaegu nelja-viieline õpilane riigieksamitel nii ühtlaselt nõrgalt esineb?!
 
füüsik 12. mai 2003, kl 20.04
oskan täpselt öelda vaid oma aine kohta: 10 kl füüsika (tean, kuna aitan tihti sugulase last selles aines) on nagu pudru ja kapsad - jupp siit, jupp sealt. Igaljuhul riiklikku ainekava pole sealne füüsikaõpetaja küll näinud...
Ja oma kogemustest ei mäleta ka eriti, et sealt koolist keegi nt meie kooli reaalklassidesse sisse oleks saanud.
Oma last sinna eriti ei paneks
 
chica 14. mai 2003, kl 19.55
no kuule mida te ajate, komooooon. ärge ajage jama kui ise ei tea miskit. mina käin seal (NIRUS pirita koolis)ja tase on ikka tunduvalt kõrgem kui paljudes teistes koolides. muide käin 11 klassis. ja sina füüsik oled ikka eriti juhm, füüsikaõpetaja on üks parimaid meie koolis ja võtab täpselt seda , mis selle klassi õpikus ette on nähtud. müts maha tema ees, ülilahe inimene.oskan seda kooli teistega võrrelda, sest tulin siia alles 10dasse klassi. ainult kiidusõnad, palun ärge laimake!!!!!
 
füüsik 14. mai 2003, kl 21.07
to chica:
kullake, ma olen üle 10a koolis töötanud ja tean, mis järjekorras mida õpitakse. Kui sul 11 klassis õpik on, on väga tore. Minu sugulasel pole aga ei ühtegi õpikut omal käes. Ja ametlikust programmist on nad võrreldes teiste koolidega ikka väga kaugel maas. Seega kooli vahetamine eeldaks tugevat iseseisvat tööd, et teises koolis kaaslastele järele jõuda.
 
vaatleja 15. mai 2003, kl 04.09
lugedes teie juttu jääb mulje , et kool on tõesti nõrga võitu, aga omaltpoolt võin öelda , et kui ta ka nõrk on , siis see on mööduv, sest olgu se nii proosaline kui tahes, koolimaja on saamas uuenduskuuri ja olen täheldanud, et see mõjub ka haridus tasemele. ilmselt motivatsioon?
 
ärge rääkige olematuid asju!!! 15. mai 2003, kl 13.46
to füüsik:
sina võid ju olla 10 aastat juba õpetaja,aga mitte Pirita koolis. Sa ei tia mis seal toimub ja mis mitte. See nüüd küll võimalik ei ole, et tal ühtegi õpikut käes ei ole! Täielik vale..Võib-olla hoiab ta kõik oma asju koolikapis ning lihtsalt ei too neid koju, aga niimoodi nüüd küll asjad ei ole et ühtki õpikut pole.
Ja minu arust ei ole Teil mingit õigust öelda, et kool on õppeprogrammist maas..Võib-olla ühes-kahes aines, aga põhitöö käib meil koolis täiesti normi kohaselt. Ja tõesti, füüsika õpetaja on üksparimaid meie koolis, ta hindab õiglaselt, õpetab põhjalikult. Teil pole mingit õigust tema mainet maha teha, eriti kui ise pole tema tundides käinud ja ei teagi mis seal toimub.
 
füüsik 15. mai 2003, kl 13.57
okei, sõlmime rahu, eks.
Fakt on see, et ega mu noor sugulane kah eriti oivik pole, võibolla tõesti ajab kodus jura. Ja fakt ka see et nad on programmist kõvasti maas. Nii et meil mõlemal võib natuke õigus olla.
Nii et lõpetame selle vaidluse ära. Sobib?
 
saatana 7 poeg 16. mai 2003, kl 02.11
Pole sellel koolil midagi viga küll nüüd .muidugi päris tipptase see kool ka pole .lõpetasin ise selle.
 
xxx 16. mai 2003, kl 17.18
hmmm mis ma oskan öelda õõppida saab igas koolis, see ju õige agam jah,tean ka seda et minu tuttav praegusest 12 klassis saaab omale hindeid õpetajatele komplimente tehes ja ka spikerdades, mis eksami tulemused tulevad eks siis paistab!!!võtame siis teema uuesti üles
 
ärge rääkige olematuid asju!!! 16. mai 2003, kl 19.05
eks võtame siis peale eksameid teema uuesti yles,ent võin kindlalt väita,et hindeid saadakse spikerdades,komplimente tehes ka teistes kolides,mõnedes on võimalik ka lihtsalt hindeid osta!
 
pirx 18. mai 2003, kl 12.49
Et siis Pirita Majandusgümnaasium! Esitex, kui tahad saad sa tasemel hariduse igast koolist, ise pead tahtma see on point! Kui kool on nii tohutult madal tasemega, siis kuidas seletada seda, et Pirita Majandusgümnaasiumi väitlejad said yx aasta Eestit esindades äärtult kõrge koha?!
Ma usun, et Pirita Majandusgümnaasiumis ei ole asi nii väga õpetajate madlas tasemes, et nad ei õpetax(kuigi ma tean et osade kohta seal võib ka seda öelda), pigem on asi selles, et tegemist on siiski koolimajaga mis on terve pirita linnaosa peale yx ja ainuke ning enamikud selle piirkonna õpilasi õpivad seal. Sellest tulenevalt õpib seal väga kirev seltskond. Sinna ei võeta õpiliasi läbi n-ö sõela, et parimad meile ja ylejäänud pole meie asi:) Siit tulebki see, et õpetajad peavad arvestama, et kõik saavad klassis aru ja sellepärast ei mindagi nii kiiresti edasi. Saba jupp pärsib edasi liikumist!
Minul isiklikult on tunne, et see on selline väljakujunenud stamp arvamus, et Pirita kool on nõrk kool. Mina seda arvamust ei jaga.
Ise ma selles koolis ei õpi, kuid mu vend on selle lõpetanud! Sellepärast oskan näha mis seal koolis on head. aga loomulikult ei ole ükski hea asi halvata, kuid miks ainult näha halba?!

Pirx
 
Uno 05. juuli 2003, kl 13.52
Lõpetanud Pirita MG. Nõrk ja ebasoodsa kliimaga kool.Tõepoolest,selleks,et ülikooli astuda,tuleb kodus väga palju tööd teha.Oma lapsi sellesse kooli ei paneks kunagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!