Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Westholmi I klass
 
Ema 13. mai 2003, kl 08.53
Laps sai sisse Westholmi esimesse inglise keele klassi. Reedeses Päevalehes oli artikkel mis minu arust heitis halba varju sellele koolile. Nüüd kõhklen ja kahtlen.
Usun et ka siin foorumis on hulk rahvast kelle lapsed/õed/vennad on seal koolis õppinud ehk õpivad praegugi.
Millised on teie muljed sellest koolist?
 
timbulimbu 13. mai 2003, kl 10.19
lugesin ka seda artiklit ja minu arvates heitis see hoopis halba varju rääkijatele, mustajatele. Otsisin lapsele kohta paljudes koolides ja minule tundus, et Westholm on kõige inimlikum neist. Teistes võeti last nagu liinikaupa, millest hea robot vorpida. Ka oli laps ise vaimustuses Westholmist, kuna paljud sõbrad- tuttavad seal ja nemad on väga rahul.
Arvan küll, et muretsemiseks ei ole põhjust. Ega see kui riik koolidel vahet teeb, ühtesid rahastades(kuigi neil niigi abistajaid-tegijaid) ja teisi saatuse hooleks jättes, ei tee veel kooli halvemaks. Õpetajad on need, kes koolis olemise mõnusaks muudavad ja ei ole küll miskit kurjadest ega terroriseerivatest õpetajatest seal koolis kuulnud. Mine tea, võibolla on kellelgi teisel midagi vastu vaielda.
 
birgit 13. mai 2003, kl 10.43
minu 2 last käivad Westholmis. selle kooli kohta on läbi aastate ainult kiidusõnu öelda - koolil on kohe mingi eriline "aura", mida mujal ei ole kohanud. väga inimlik ja lihtne suhtlemine õpetajate ja õpilaste vahel, aga ka õpetajate ja lastevanemate vahel. ega lapsed naljalt teise kooli minna küll ei taha - "oma kooli tunne" on väga tugev. ainult kahju, et meie haridussüsteem ei soosi sellist heade tavadega kooli - kap.remondist on räägitud aastaid ja ikkagi ei leita raha.
 
ei noh 13. mai 2003, kl 12.38
Koolist suurt midagi ei tea, aga sõbranna on küll rahul(tema laps käib seal). Arvan, et nii suur äravool näitab pigem kooli tugevat taset (sealt saavad ju lapsed sisse Lütseumisse jne). Üks põhjus, miks lapsi sealt ära võetakse on kindlasti hirm õhtupoolse vahetuse ees (2-6 klass).
 
sisley 13. mai 2003, kl 22.37
tõepoolst sellel koolil on eriline "aura"..käin 10klassis ja see maja on mulle nii kodune ja armas,et ei tahaxki kunagi lahkuda :)
 
lapsevanem 15. mai 2003, kl 09.33
Kool on väga hea.
 
marju 23. mai 2003, kl 10.46
Minu poeg käib Westus III klassis. Siiani olen üldiselt rahul. Eks probleeme tuleb igal pool ette. Aga see ajalehe artikkel oli täielik möga. Westholm on iga kell Ingl. Kolledžist, Leesi koolist ja 21. parem. Eelpoolnimetatud koolide juhtkondade viimaste aegade esinemised ajakirjanduses on kadakasaksluse eredad näited.
 
meil 28. mai 2003, kl 17.33
lõpetan see aasta westholmi kooli, olen seal väga kaua käinud. Mis öelda, tore kool on, kuigi mõned õpetajad võiksid oma tööd veidike tõsisemalt võtta
 
tema 18. juuni 2003, kl 20.54
minu laps sai teise klassi sisse - inglise keele. mulle kool meeldib ja kuulnud olen ainult head. õhtupoole on viimane aasta siis saab kool prantsuse lütseumi algklasside hoone endale ja kõik lapsed hakkavad hommikul koolis käima - nii rääkis mulle õppealajuhataja.
 
emme 12. juuli 2003, kl 15.57
Käisin lapsega sel kevadel mitmes koolis 1 klassi katsetel ja Westholmist jäi tõesti hea mulje, sest lastega tegeleti seal individuaalselt ning õhkkond oli väga rahulik. Kuna aga laps sai ka teistesse koolidesse sisse, siis lasin tal ise otsustada ja ta valis kooli, kus tal tuttavaid juba ees ootamas. Aga ma arvan, et südamerahuga võib küsija oma lapse kooli saata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!