Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
peoks lapsele
 
emme 15. mai 2003, kl 09.29
Andke palun nõu! Vajan 1,30 tütarlapsele lasteaia lõpupeoks kenasid riideid, mis poleks liiga pidulikud ja mida sobiks hiljem ka tänaval kanda ja mis poleks ka liiga kallid. Pooled poed juba läbi kammitud, kuid midagi pole silma jäänud. Äkki teate soovitada mõnda poodi Tallinnas, kus oleks suurem valik ilusaid ja mitte kalleid lasteriideid (Prismad, Seppäläd, Selverid v.a.)
 
suss 15. mai 2003, kl 09.55
Ahsoo, mõtled, et 1 meeter ja 30cm pikkusele tüdrukule (lugesin, enne, et see 1,30 on vanus :)))
No mul tüdruk just nii pikk ja kah lõpetab lasteaia. Me ei hakanud üldse poode läbi kammimagi (on kogemused, et ei leia sobivat), niisiis lasin õmmelda, ostsin kangad, õhuline läbipaistev hele pealiskangas mingite lillekestega ja voodriks sobilikku värvi satään. Alumised ääred varrukal ja kleidil on sik-sakiga lainetavaks õmmeldud. Lihtne, õhuline, pidulik, aga võib vabalt ka lihtsalt suvel linnaminekul selga panna.
Maksma läks kangad u. 100.- (Kangadžunglis oli ale ka) ja õmblemine 300.-, seega 400.- kleit olemas ja ega poest ikka alla 500.- naljalt poleks midagi leidnud. Võib ka ise õmmelda, tuleb veel odavam.
 
kiks 16. mai 2003, kl 17.20
mine kaltsukasse!!ka seal on norme riideid mis kõlbavad selga panna, mis sest et on kasutatud
 
Vaksik 21. mai 2003, kl 09.55
hea, et sattusin seda teemat lugema, mul läks endal täiesti meelest, et lapsel lõpupeoks midagi pidulikumat vaja on.... olen vist niru emme:(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!