Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
õpilasmalev
 
anu 20. mai 2003, kl 09.06
õpilasmalev tundub olevat päris hea koht.laps õpib tööd tegema ja saab raha tõelisest väätusest aru.igatahes soovitasin oma tütrel minna.aga kuidas on teiega emad,kas teie lapsed üritavad sinna saada või lähevad mõnele muule tööle taskuraha teenima.
 
lisaja 20. mai 2003, kl 09.27
kuhu laps läheb malevasse?
 
anu 20. mai 2003, kl 09.42
arvatavasti Helmesse või Räpinasse maasikaid korjama või istutama,kui saab.arvatavasti on suur tahtjaskond
 
viu 20. mai 2003, kl 10.43
...olge lahked,oli mulgi hommikusöögi juures täna selline jutt totsule,et võiksid minna ju kuhugile ja midagi teha...kommentaar oli,et palju tööd ja vähe raha...ei tasuvat ära:( Probleemi arutamine jätkub ilmselt veel õhtulgi,sest mulje paraku selline,et ... miks ma peaksin selle pisikese raha eest oma suvepäeva kinni panema,kui saab ka niisama päevad sisustatud ja äraelamise saab kodunt nagunii...
 
anu 20. mai 2003, kl 13.46
tütar endalgi küllaltki samasugune.16-aastane ja kohati ära hellitatud,raha on alati saanud kui küsib ja selle tõelist väärtust ei tea, sest kõik tuleb ikkagi ju raske tööga ja seda pole tema kunagi teinud.aga mudu on igati asjalik noor neiu.
noored tahavadki kohe saada mõne tähtsa koha peale, et siis saab ka juba kõvasti raha jne.õnnex tütar lubas mõelda ja asi isegi huvitas teda..eriti see maasikatega seonduv,sest siis saab kodust ära olla 19/21 päeva...lausa Eesti teises otsas
 
Lotte 20. mai 2003, kl 14.12
Mulle tundub lausa kummaline, et noored ei taha malevasse. Või on see siis sellest, et hulk aastaid ei ole malevaid korraldatud enam. Omal ajal ise tegin kõik, et sinna saada ja tegelikult rahast tähtsam oli seltskond, üritused, uued tuttavad. Rühmad ju komplekteeriti üle Eesti erinevatest kohtadest pärit noortest. Igatahes olid need parimad suved ja taskurahagi ei olnud nii vilets midagi kui ikka tööd tehti.
 
poiss15 20. mai 2003, kl 19.49
ma ei tea millest te räägite...mina teeks kõik et malevasse saada...varsti algab registreerimine...ja kui esimese kahe tunniga ei registreeru jääd kohast ilma, soovijaid on u. 7 kohale...lugege ka tänase postimehe esimese lk sisekylge ;)
 
hmm 21. mai 2003, kl 18.40
Registreerumine on kahjuks juba läbi,nii et ilma jäite:(

Vaadake www.malev.ee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!