Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Mustamäe Günaasium/Rahumäe Põhikool
 
May 20. mai 2003, kl 15.11
Laps sai sisse Mustamäe Günaasiumi (endine 44.kkk,inglise keele kallakuga) esimesse klassi. Rahumäe Põhikoolis on katsete tulemused kaunite kunstide eriklassi veel teadamata.
Sooviks infot, kes on nimetatud kooliga hästi kursis.
Kumb kool võiks olla parem variant?
Miks?
 
trill 20. mai 2003, kl 16.32
Olen ise just käinud selles inglise keele kallakuga klassis (ammu aega tagasi)ja keele sai väga hästi selgeks. Mulle meeldis see kool. Head ôpetajad olid mul. Sain ka Tartu ülikooli esimesel katsel sisse. Aga noh eks ise tead paremini , mis sinu last huvitab rohkem: kas keeled vôi kunst. Keeled on minu arust olulisemad kui kunst edaspidises elus, kuid see on ju maitseasi. Kui annet on vôib ka kunstuvallas midagi ära teha.
 
Emilia 20. mai 2003, kl 16.48
Oleneb, kus sa elad. Kui elad Rahumäe põhikooli lähedal, siis soovitan alustuseks siiski seda. Minu arvates ei ole siin küsimus, kas keeled või kunst, vaid kas suur kauge kool või väike lähedal asuv kool.
 
Trilma 20. mai 2003, kl 17.17
Kui rahumäele paned, siis pole mõtet prantsuskeele peale raha raisata. Fakt see, et peale kolme aastat keeleõpinguid laps selles keeles suhelda ei oska ja enamus lapsevanemaid loobuvad raha tuulde loopimisest. Heal tasemel on kunstiõpetus ja tants kaasa arvatus break dance.
 
Lugeja 20. mai 2003, kl 22.14
Rahumäe.
oma laps käib seal.
 
triiton 21. mai 2003, kl 08.08
Mustamäe gümnaasiumist on minul endal väga halvad mälestused, kuigi olin enam-vähem viieline õpilane. Seal käis nn 'tulemuste tootmine' ilma et asjal tegelikku sisu taga oleks. Ma ei käinud küll inglise keele klassis, võimalik et seal oli õhkkond meeldivam. Ja paar minu ajal töötanud eriti ebameeldivat õpetajat on seal siiamaani alles.
Rahumäe põhikooli kohta ei oska küll midagi öelda, ise olin esimesed aastad Hiiu põhikoolis (tegelikult üks Nõmme kõik), seal oli küll üsna meeldiv õhkkond. Koolivahetus Nõmmelt Mustamäele oli mulle endale põris suur shokk, Nõmmel koolivägivalda praktiliselt ei esinenud, Mustamäel oli seda kõvasti (enamasti veel õpetajate vaikival nõusolekul)
Nii et minu arvates kui tahad iga hinna eest edukat last, siis pane ta Mustamäele. Kui leiad, et laps võiks veel natuke aega laps olla ja õppida vähem vägivaldses keskkonnas, siis Rahumäele.
 
Lapsevanem 23. mai 2003, kl 13.14
Minu laps õpib Mustamäe Gümnaasiumi 1.klassis. Selle aastaga võin rahule jääda ja laqpsele meeldis, väikesed on eraldi majas , neil on rahulikja ei ole suurt möllu. Lapse kooli saatmisel lähtusin siiski lapse jaoks mugavast ja turvalisest kooliteest
 
Kool 23. mai 2003, kl 21.43
Rahumäest ei tea midagi.
Mustamäe kohta võin nii öelda, et selles koolis õppis nii minu vend kui ka abikaasa ja mõlemad lõpetasid gümnaasiumi õhtukoolis, kuna õpetajate suhtumine lihtsalt ei andnud kannatada. Kohutav kool, nagu nad mõlemad mulle öelnud on.
 
lapsevanem 24. mai 2003, kl 15.09
kodu lähedal asuv kool on kindlasti väikesele lapsele parim. Iga laps, kes tahab õppida, teeb seda ka tavalises põhikoolis hästi. Ja gümnaasiumi astudes on juba võimalik valida, kuhu kooli minna.
 
Ka arvaja 28. mai 2003, kl 17.52
Minu laps nüüd lõpetab sel kevadel Rahumäe Põhikooli Kaunite Kunstide klassi.Muuseas see on meie kodukool esiteks ja teiseks olen väga-väga rahul.
Miks-väga hästi suhtutakse lapsesse,nende klass pidi üldse teistele eeskujuks olema-tänu kaunitele kunstidele on nad nii aktiivsed ja loomingulised,tahavad ise teha ja toimetada.Klassi üldine tase on ka üle keskmise.Kes lastest on nõrgemad ja suures klassis mõte veidi hajevile läheb ,neid aitab logopeed emakeeles ja seda ma ka väga kiidan,sest minu laps on väga aktiivne ja tihti tulevad valel ajal uued loomingulised mõtted.Klassist sai edasi n.ö eliitkooli 4-5 õpilast.
Samas inglise keel on vajalik ja väga tähtis-kuid ka tavalises klassis õpitakse seda samuti tulevikus.Miks just kiidan ka kooli,et palju tehakse lastele üritusi ja ekskursioone,laps kohe rõõmuga läheb uusi asju avastama ja on seetõttu stressivabam.Eriti huvitav on näitering-seal antakse kõigilelastele võimalust küll uusi muinasjutte ja etüüde vastavalt teemale välja mõelda,nii et juba praegu näen,kuidas lapsel oma jutukesed kohe on nii pikkadeks veninud.Ja ka kiitusega ei olda kitsid.See on väga armas!Minu arust jälitab tänapäeval meid stress ning oleneb ju lapsest,kas ta üldse stressiks ongi kohe valmis.Ise õppisin ka ühes Nõmme koolis 8 klassi ja minu arust on see kõige parem ja stressivabam aeg minu elus.
 
karka 29. mai 2003, kl 21.36
See kool on tore. Aga inglise keel on raske ja õpetajad on väga ranged. Minu klassijuhataja on väga tore. Minu klassikaaslased on ka toredad. Nendega on alati väga lõbus. Minule see kool väga meeldib.
 
katz 02. juuni 2003, kl 20.06
igaljuhul kahe käega mustamäe poolt! esiteks on su lapsel siis lihtsam sinna gümnaasiumi osasse edasi saada, kui mõelda tulevikule ning see päriselt tugev kool. minu isiklik arvamus on et keeli läheb lapsel rohkem vaja kui kunsti!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!