Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
klassiruumid nigelas olukorras
 
Kati 21. mai 2003, kl 12.44
Tere!
Laps läheb sügisel kooli ning seetõttu käisin hiljuti selle kooli lastevanemate koosolekul. Hämmastas, et koolilauad ja toolid olid vähemalt 30 aastat vanad. Remonti polnud maja ka sama kaua näinud. Tuligi kohe jutuks, et vanemad peavad hakkama ruloosid ostma ning ilmselt ka ruume oma kulul remontima ...
Ise lõpetasin keskkooli ca 10 aastat tagasi, kuid nii viletsaid tingimusi küll pole näinud ...
Kui paljudes koolides on sama probleem?
 
triiton 21. mai 2003, kl 12.52
Eks need klassiruumid üsna vanad ja raamas kipuvad olema küll. Seal koolis kus minu laps käib, on lauad siiski üsna uued, samas mind natuke häirib, et koolilaudadel nii teravad nurgad on. Kui lapsed peaks klassis rüselema hakkama (ja niikuinii nad rüselevad), siis võib mõni neist kõvasti haiget saada. Lapsevanemate rahakoti kallale pole siiani siiski keegi kippunud.
 
kutsa 21. mai 2003, kl 16.22
Käisid vist Mustamäe Gümnaasiumis eile?
 
Kati 22. mai 2003, kl 11.22
Just nii, käisin Mustamäe Gümnaasiumis.
 
kutsa 22. mai 2003, kl 14.30
Eks ta vähe imelik oli küll see suhtumine. Ma juba hakkan kahtlema, kas ma nii väga tahangi oma last sinna panna. Kuigi materiaalne abi vanemate poolt on ju tegelikult normaalne. Ja ehk see olukord ikka tasapisi paraneb.
 
minni 22. mai 2003, kl 16.26
Ja jõuamegi tagasi teemani, miks vähegi teadlikud lapsevanemad oma võsukesi kesklinna remonditud paleedesse üritavad sokutada.
Minule isiklikult on lapse kasvukeskkond väga oluline.
 
Kerttu 26. mai 2003, kl 18.54
No meil koolis sama mure... esimesel korrusel muidu remont tehtud... algklasside jaoks, mujal mitte midagi.... toolid on kah lasteaialaste suurusele mõeldud... ostsime mulle uued korralikud püksid, hehh... neid sain päev kanda, püksid katki, direktor midagi ette ei võta....
 
reality 26. mai 2003, kl 19.53
See pole minu arust normaalne, aga osades koolides tehakse väga tihti vanemate abil remonti ja mööbel on väga paljudes koolides vana ja sobimatu. See on meie haridusasutuste kurb hetkeseis. Neid koole, kus on korralik ja kasvule vastav mööbel ja hea valgustus jms, on siiski vaid pisike murdosa (peamiselt siis pealinnas)
 
Mirjam 14. august 2003, kl 17.00
Klaasiruumid on tõesti remontimata ja mööbel on aastatest 1980ndad. Lapsel on seal nigel õppida, kui tahvlilt kirjutades ei tee vahet tahvli augu ja punktil, mis kaugelt vaadates on tõesti sarnased. Ka tüdrukud tahavad pükstega käia, sest toolid teevad sukapüksid kahe katki. Mind huvitab, kas õpetajad ei lõhu sukapükse?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!