Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
9 aastaselt poisid peas!
 
murelik ema 21. mai 2003, kl 16.02
Käisin eile lastevanemate koosolekul ja niikaua kuni jutt käis õppetulemustest, ei olnud minul eriti midagi kuulata - tüdrukul kõik viied, probleeme pole, kindlalt klassi esikolmikus oma õppeedukuselt...
Probleemi jäime siis arutama õpetajaga kahekesi...
Minu jaoks oli see muidugi kerge shokk - 9 aastasel tüdrukul poisid peas! Käitumine tänu sellele muidugi muutunud ka tunnis, rääkimata vahetunnist, üldse mainimata peale-kooli aega.
Meie kojujõudmise ajaks on tüdrukul küll kõik tema õlule pandud väiksemad kodutööd (lisaks õppimisele)tehtud, aga ise muidugi kadunud - õues siis.
Ühesõnaga olen täiesti nõutu - mida ette võtta?
On kellelgi analoogilist kogemust?
Üritasin küll eile natuke vestelda, aga nagu õpetajagi soovitas, peaks selles liinis oma arvamust küll isa avaldama - tüdrukud pidavat sellistes küsimustes isa rohkem kuulama - olevat nende silmis autoriteetsem sellise teema puhul?
 
. 21. mai 2003, kl 20.33
Aga miks peaks midagi ette võtma?
Õppimine on ju korras. Ja kui vabatahtlikult ka kodutöid teeb ja muidu vanemaid kuulab, siis mina siin probleemi ei näe.
 
Juula 22. mai 2003, kl 08.24
Kui õppimine korras, laps ise normaalse käitumisega, siis las vaatab poiste poole, ega ta muud tee ju kui itsitab ja volksutab silmi. Temavanust ei võta tüdrukutega käivas eas poisid vaadatagi. Kes endale ikka sellega marki teeb, et titega käima hakkab. Oma seksuaaltemaatilise jutuga võid asja veel hullemaks teha.
 
saale 22. mai 2003, kl 10.40
Mida see õpetaja sulle täpselt rääkis siis? Et ajab poisse taga mööda kooli ja musitab nurgas? Õpetajad vahel ka panevad täitsa segast, niisama vaadata ikka võib ju, kuigi ma sinu asemel räägiks temaga küll väärikusest ja nii - jube nõme, kui 12-13 a-selt endale (sry nüüd, aga see järgnev pärit Delfi noortekast.. niisiis eluline..) igasse auku panna laseb.
 
poisi ema 23. mai 2003, kl 13.47
Minu pojale hakkasid jube aktiivselt neiud juba 2 klassis koju helistama.Mind pani see lihtsalt muigama,poiss tagus iga kell meelsamini palli ning teda need köned ei puudutanud kuidagi.
Ka mina ei näinud selles midagi hullu.Pani vaid imestama taoline aktiivus,mida omal ajal ei olnud.
Kuid yks neist siiani poisile hea söbra eest ja olen väga rahul,et tal vastassoost hea kontakt olemas.
Leian,et taoline huvi täisesti normaalne.Kuigi ei ole täpselt mainitud,milles nimelt tydruku aktiivsus väljendub ?
 
in 25. mai 2003, kl 21.21
kallid lapsevanemad lubage mul tele meelde tuletada et selline asi nagu seks ja poiste/tüdrukute peale mõtlemine läheb ajaga aina varasemaks...tänapäeval pole enam midagi imestada kui üxs 15 aastane või 14 aastane seksib ja veel varasemas eas neiu rahuldab end ise ...salaja...seega võimalikult vara hakata lapsele selgeks teha millised on seksi ohud ja tagajärjedning mis see seks üldse on...(päris mitte kui laps 6ene on...ise vaadake millal laps ise valimis on)ühesõnaga võimalikult vara lapsele õiged ja korralikud mõtted pähe panna..mitte kui laps on 16 siis mõelda noh ma nüüd siis räägin temaga seksist vms!
 
didi 26. mai 2003, kl 12.20
ma arvan, et see on täiesti normaalne nähtus. oli meiegi klassis nii, et noorelt hakati rääkima poistest ja muust sellisest. ma ei usu, et seal midagi muretseda on, sest enamasti on ainult rääkimine ja selline lapselik flirt. see on just hea, kui lapsel väiksena sellest asjast ettkujutus on ja tal isegi esimene poiss olemas, kui ta ust liiale ei lähe
 
õun 31. mai 2003, kl 23.55
Mul rääkis poiss juba lasteaias, et need tüdrukud on ikka tüütud, muudkui musitavad. Ja vanem poiss (13) räägib, et peol kargavad tüdrukud kaela. Tüdrukud lihtsalt on (selles eas, tänapäeval vms) aktiivsemad, vaevalt, et seal midagi nii hirmus ebanormaalset on.
 
hihi 04. juuni 2003, kl 13.53
paljud armuvad juba lasteaias nii et ää põe memm
 
Nojahh... 21. juuli 2003, kl 23.04
Ja milliseid saateid teie laps vaatab? Millega vaimu toidetakse, selline see on. Pakuks välja veel selle, et lapse isa ei tegele tütrega. 5 min. päevas pole kindlasti mitte piisav. Kui tüdrukul hea isa, siis tüdruk ei leia vastava tasemeni küündivat poissi niipea.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!