Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Pole midagi selga panna
 
täpi 23. mai 2003, kl 08.19
No mina ei tea, mis toimub! Otsin oma tütrele peoks riideid, kuid terves Tallinnas pole mitte mingit valikut- ainult T- särgid ja retuusid. Kui ka mõnes poes ripub mõni kleidike, siis see on ka selline, mis ei meeldi ei mulle ega lapsele... Kõikjal on müügil kuhjade viisi beebiriideid, kuid näit. 7- aastastele pole mitte kui midagi... Mööda poode joostes jäi kõrvu nii mõnegi teise lapsevanema nurin, et mitte midagi ei leia oma lapsele selga. Kas rõivatootjad tõesti leiavad, et kasu saab teenida vaid imikute ja täiskasvanud tarbijaskonna pealt? Aga mis siis vahepealsed inimesehakatised peavad selga panema? Pole nii andekas ka, et oskaks ise midagi normaaslet valmis õmmelda. Äkki teab keegi mõnd head poodi, kust leiaks riideid ka näiteks 7- aastasele neiule?
 
piilu 23. mai 2003, kl 09.36
Olen täpselt samavana tütarlapse ema ja samuti hädas kõikvõimalike riiete otsimisega. Kuni kolme aastani polnud mingit muret - kõik kohad on igasugust väikelaste träni täis. Minu piiga vajab aga juba riideid pikkusele 130 ning neid on tõesti raske leida. Kuna igasugu lõpupeod ees, siis olen ka mööda poode ringi tuisanud lootuses midagi pidulikku leida.Kaubamajas polnud midagi, Prismades on üks komplekt , mis enam vähem kõlbaks (krousitud paelakestega pluusikesed 245.-ja seelikud lainelise servaga 245.-,suht heast matejalist),Kristiines müüakse sellisele pikkusele riideid ainult AG-s,aga pidulikku ikka midagi polnud, ainult sellised casual rõivad, aga CityMarketis(Rocca al Mare) olid just eelmine nädal tulnud ilusad pidulikud kleidid. Mine vaata sealt, valida on 4-5 variandi vahel, hinnad 400.-,ehk leiad midagi.
 
hele 26. mai 2003, kl 11.49
Sama mure ka Jõgeval. Meie käime kogu aeg Tallinnast või Tartust lapsele (tüdruk, 9a.) riideid ostmas. Tallinnast veel kuidagi kombineerib mitme poe vahel ekseldes midagi kokku, aga Jõgeval on ainult kas väga kallid või siis turukaup, mis ei pea päevagi rübliku seljas vastu. Ainus soovitus mida ise kasutan on, mine kaltsukasse! Olen sealt saanud täiesti uusi ja korralikke peokleite võrdlemisi soodsa hinna eest, ja peavad mitu last vastu.
 
j. 26. mai 2003, kl 12.49
see on hea möte teha eraldi laste kantud riiete pood.
ma ise ostan lapsele riided pariisist. kuna ta on nii kiire kasvuga jääb kandmiseks ainult üks hooaeg. ja mis nendega edasi teha. riided on täiesti korralikud ja ära ju ei viska. perekonnas rohkem tüdrukuid pole aga panna seisma vöib-olla kunagi möne lapse jaoks-kes vöib olla polegi tüdruk- see on mötetu.
 
sama lugu 27. mai 2003, kl 10.49
Otsin ka juba tükk aega 8-aastasele tüdrukule pidulikku kleiti-kostüümi. Aga mida pole, seda pole. Ainus võimalus vist on õmbleja poole pöörduda.
Kas kellelgi oleks midagi pakkuda, võib olla väheke kantud.
 
L. 27. mai 2003, kl 11.00
Mina olen kõik koolid lõpetanud pluusis-seelikus. Must seelik ja veidi pidulikum pluus. Mida imet te ometi lapsele taga ajate?
Ema ostis, mis tema arust kõlbas ja ei mingit kobinat,et mulle ei meeldi või ei pane selga. Teil on kasvatamatud lasped, kui nurisevad. Kui tööl juba käivad, vaat siis ostku omale meelepäraseid asju kui rahakott kannatab.
 
j. 27. mai 2003, kl 12.10
me köik oleme kasvanud sellel ajal kui peo puhul pandi selga must seelik ja valge pluus. aga oma lapsele tahaks ju ometigi midagi rohkemat. hea küll,kui köikidel lastel on seljas samad riided,siis pole sellest midagi. aga lapsed on halastamatud ja ma arvan ,et ükski vanem ei taha et tema laps tunneks ennast halvemini kui teised.
minu lapsel on küll väikseks jäänud riideid ,mis on väga hästi hoitud ja paar korda seljas olnud. annaksin need heameelega mönele tüdrukule ära. probleem ainult selles ,et ma elan Pariisis praegu ja tulen alles sügisel Eestisse. aga kui kellegil siis veel huvi on vöib ju ühendust hoida.
riiete pikkus on 130-140 cm.
 
Drr 27. mai 2003, kl 15.23
mu täditütar elab ka pariisis ja tuleb 15 juuni eestisse. kui sa tõesti oled nõus need riided ära andma, siis võtaksin meelsasti vastu. meili mulle, oleksin väga tänulik
 
j.-le 27. mai 2003, kl 16.09
Mina oleksin küll huvitatud. Ja probleem pole raha puudumises, vaid tõesti selles, et Eestis on üle 7-aastasele ilusaid riideid väga raske leida (mõtlen just midagi pidulikumat).
 
j. 27. mai 2003, kl 18.07
need riided on ikka eestis.ma tulin siis mönda aega tagasi aga üleüldiselt ma elan ikka tallinnas. laps tuleb siia alles sellel nädalal.
nii et praegu ei saa kahjuks midagi teha.
see paneb muidugi mötlema äri-idee peale. siin on riided nii odavad et tasub vöib-olla kohe hulgi tooma hakata.
 
Tiina 27. mai 2003, kl 18.19
to: sama lugu.Mul on kodus vaga korralikke tytarlapse riideid.ostetud USA-st,kus sa elad,kui Tartu kandis,siis oleks motet,muidu aga laheb s6it kalliks....kuigi ise olen momendil valjaspool Eestit.Kust linnast ise?
 
j.-le Drr-lt 28. mai 2003, kl 10.42
kas saaksid täpsemalt kirjutada, mis konkreetselt ära anda on? vastata võid ka minu meilile. tänud ette!
 
sama lugu 28. mai 2003, kl 16.22
Elan ise Tallinnas ja Tartu poole tulemas ei ole.
j.-le: võiks küll hulgi tuua:) Ma küll ei tea, kuidas ja kus neid riideid müüma hakata, aga Tallinnast selliseid pidulikumaid asju, mida 8-aastane ka ise hea meelega selga paneks, lihtsalt ei leia. Igapäevariietusega probleeme pole, aga suuremale peole (juubelile, pulma) ju topi ja lühikese seelikuga ei lähe. Eriti kui on tegemist "moeteadliku" tütarlapsega.
 
j. 28. mai 2003, kl 16.33
no väga hea. ärge siis ainult ära kaduge kui ma tulen hunniku ilusate riietega tallinna.
lähen vaatan mis ma siit leian.
 
K. 28. mai 2003, kl 16.55
Olen 8-aastase tütre ema, kes juba aastaid kasutab õmbleja-teenust. Soodsam ja omapärasem tulemus. Poest nagu ei otsigi. Kui midagi väga soodsat pihku jääb, võtan ära, aga üldiselt saab õmbleja abiga põnevaid asju teha. Kusjuures laps on mul hästi moekauge, st riie on ainult alastuse varjamiseks ja keha soojendamiseks. See teeb minu mängumaa loomulikult laiemaks, sest saan siis ise disainida riideid. Samas ei näe mõtet, et sellisel kasvaval lapsel peaks riideid hulgi olema. Piisab ju vähesestki. Meil on õnneks nii.
 
Tiinale Liinalt 29. mai 2003, kl 16.38
Mul ka probleem tütrele riiete saamisega.Ta on 8-aastane, pikkust umbes 131 cm.Ise elan Valgas ja Tartus käin vägagi tihti.
Kui oled huvitatud , siis meili mulle.Tulen hea meelega vaatama.
 
Liinale Tiinalt 29. mai 2003, kl 17.12
Kas augustikuu sobiks,sest olen Eestis alates2.augustist.Ja mida sa konkreetselt sooviksid?Mitte,et mul valik nii,et v6ta mida tahad,sest meil on seitsmene venna ka,kes kannab oma 6e teksased,klassikalised,ara.Muidugi puhttytarlastele disainitud teksad jaavad kasutamata.Muideks,mul ema elab Valgas,kuid ma ei lahe sinna enne,kui 20.septembri paiku.
 
jälle Tiinale Liinalt 03. juuni 2003, kl 15.33
Sobib ka august ja miks mitte ka september-riideid läheb ju kogu aeg vaja.Kas sul ka jalanõusid on pakkuda? Põnevaid riideid
kulub ära igast sordist, ei oskagi praegu täpsustada...Äkki meilime, augustis näiteks?
 
MIA 03. juuni 2003, kl 23.28
Aina loen ja imestan,Kas tõesti on võimalik,et midagi pole saada.Tundub poed kaupa täis.Kuna olen eluaeg kõik riided oma pojale ja tütrele õmmelnud pakuksin isegi abi.Midagi nii keerulist küll ette ei võtaks kuid prooviks uuesti.Olen kõik bikiinidest kuni jopedeni teinud ja umbes 8 aasta jooksul ka võistlustantsijatele ladina ja standardi kleite.Ka poistele.Ehk keegi soovib 10 a. tüdrukule tantsukleitigi odavalt.Valge .Praegu nii ilusaid kangaid ABAKHANIS kaalukaubana ja nii kahju et tütar üle 20,vahel nii tahaks õmmelda.Ilusasti riides tüdruk nii ilus ju ja tore teie muretsemist kuulda.Kuid sageli on nad riides nagu tädid ja see on kole küll-eriti pidudel -küüned lakitud nägu meigitud.
 
arvamus 06. august 2003, kl 08.41
Usun, et Tallinna kaubamajas leiate vajalikud riided.
 
mumm 24. august 2003, kl 13.11
Mina leidsin oma lastele vajaliku asjad laste komisjonipoest mis asub Liivalaia 7 . Head hinnad ja inimesed on toonud sina kauba mis on oma lastele väikseks jäänud. Minge vaadake võibolla leiate midagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!