Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
pimesool
 
mari 28. mai 2003, kl 23.43
just viidi poja kiirabiga haiglasse, tõenäoliselt pimesool
kas teil on kogemusi selle asjaga ja millised need on
kuna taastub normaalne elu
st kas on võimalik 8 päeva peale operatsiooni minna välismaale puhkama lapsega kellele on tehtud pimesoole op
 
mimm 29. mai 2003, kl 09.28
no on ikka lapsevanem!!!
Mina muretseks sellepärast kas lapsel läheb opp hästi
mitte ei istuks arvuti tega jutukas
 
c 29. mai 2003, kl 12.34
Kui vana laps on et sina ei läinud? Kui suur, siis on arusaadav, see ju üldjuhul nagu hamba väljatõmbamine, kui just ei ole ägedat põletikku. Pimedad ja nägijad soolikad meil kõik lõikumata, aga 3-aastasega käisime nabasonga lõikamas. Pool tundi peale palatisse tagasitoomist ärkas narkoosist,voodis ei püsinud, kuna palavikku ei tõusnud - õhtul koju. Vist nädala pärast käisime niite välja võtmas, lasteaeda läks tagasi juba varem. Plaastriga käis veel mõnda aega.
Väga soojale maale minekuga vist ei kiirustaks. Kurb, sest niisugune puhkusereis on kindlasti pikalt planeeritud ja oodatud. Vaata ikka kuidas tal peale lõikust paranemine on ja pea nõu arstiga.(Kuigi tema vist küll laidab maha.) Edu teile mõlemale.
 
soolikas 29. mai 2003, kl 12.56
Mul lõigati pimesool välja kui oli vist 13. Haiglas pidin olema nädala jagu aga mul tekkis seal kopsupõletik ja kokku olin haiglas üle kahe nädala. Alguses on halb liikuda (sirgelt püsti ei saa seista ega kõndida), aga tegelikult toimus opist taastumine umbes nädalaga. Kui op läheb normaalselt siis vist peaks saama reisile küll.
 
meeri 30. mai 2003, kl 20.34
mu emal oli pimesooleop... oli haiglas ja kui koju naases, siis võttis taastumine ikka veidi aega, isiklikult arvan, et nädala aja pärast reisile minna ei oleks mõttekas, kui Sa just ei soovi, et Su poeg reisi piineldes läbi teeb.. see on talle lihtsalt ebamugav.. tuleks ikka oodata, kui haav kinni kasvab, andes talle vaikust ja rahu.. see on lihtsalt selleks, et ei tekiks mingisuguseid komplikatsioone hiljem. parem karta kui kahetseda.... reisil näiteks mänguhoos võib poiss haava olemasolu unustada ja selle lahti venitada.. parem karta kui ghiljem kahetseda.... edu paranemisel!
 
gy 01. juuni 2003, kl 17.04
mul sama lugu oli. lõigati välja ja oli vaja reiule minna. 2 nädalaga taastus
 
xx 16. juuni 2003, kl 13.44
mul oli ka pimesoole opp,aga ei opereritud õigel ajal(lõhkes),no ja halvasti puhastasid vist,pärast lõi neerudesse ja olin kokkuvõtteks kuu aega haiglas.
aga kui lõikus läheb muidu hästi,siis vist paari nädalaga peaks ok. olema ainult rasket tõsta vist ei tohtinud.
aga reisiga ma ootaks ikka,kui annab oodata sest se haav annab pikalt tunda.

head paranemist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!