Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
valmistudes uueks kooliaastaks
 
summ-summ 10. juuni 2003, kl 00.08
pole just eriti heal järjel rahadega, see tähendab et peab juba pojale vaikselt hakkama koolitarbeid soetama, poja läheb 6 klassi
kust mida ja soodsalt saab?
 
pralle 10. juuni 2003, kl 14.15
Ära aja jama siin, alles see kool lõppes, lase ikka puhata nii lastel kui vanematel.
Kooliasju saab ikka augustis soodsamalt, siis suured kampaaniad, poed saavad suures koguses sisse osta soodsalt ja kuna pakkujaid nii palju, siis saab päris normaalse hinnaga vajalikke asju.
Kui rahaga kitsas käes, hakka raha kõrvale panema juba praegu, siis augustis hea võtta ja kindlasti jääb midagi ka üle võrreldes sellega, mis sa praegu maksaksid nende vihikute ja pliiatsite eest.
Näiteks õnnestus mul mõni aasta tagasi, kui laps läks esimesse klassi hankida peaaegu kõik vajalik selle koolitoetuse eest, mis maksti (vist 400 eeku). Isegi koolikott, mis on last ausalt teeninud juba kolm aastat.
 
micy 12. juuni 2003, kl 08.47
Väga õige lähenemine! Muide praegu saab palju soodsama hinnaga asju kui augustikampaaniatelt. Kontoritarvete poed-laod õnnega koos kui keegi ostma tuleb.
 
steff 13. juuni 2003, kl 15.39
Minul oma lastega ka sama plaan, et tahaks suve jooksul midagi valmis osta.Kolm last läheb kooli ja muidu ei jõua lihtsalt.Siis tuleb ikka mitu korda käija ja otsida, ning odavam pole midagi, rahvast on liiga palju ja mingid jamad koolilaadad.Kui nüüd linnapeale lähen, võin juba midagi koju tassida valmis.
 
:/ 17. juuni 2003, kl 10.35
kolm korda tuleb käIJa??? loodan, et su kolm last koolis rohkem õpivad.
 
steff 18. juuni 2003, kl 15.13
Tegin jah, vea sisse, aga ju mul kohe ei tulnud meelde, kuidas õigesti kirjutatakse.Kahju, et sul endal antud teema kohta midagi öelda pole, jõudu siis vigade otsimisel! Mul on noorem poiss on düsgraafik ja mingil määral ka düsleksik.Arstilt ta ravi ehk õpetust saab, nüüd suvel mitte, küll aga sügisel hakkab jälle peale.Ja kui ka kooli lõpetama peab selle paberiga, pole ka midagi teha, armas poiss on ta ikka meile.
 
Ülle 27. juuli 2003, kl 10.59
kõige odavamalt saab kooliasju tartumaalt vara realiseerimiskeskusest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!