Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
inglise kolledz
 
maribel 12. juuni 2003, kl 21.16
kas inglise kolledzis õppimine on tasuline?
 
ert 12. juuni 2003, kl 23.12
250 eeku kuus poolkohustuslik "annetus"
 
maribel 13. juuni 2003, kl 11.15
selge
aitäh
 
minni 17. juuni 2003, kl 12.34
pole ta miski poolkohustuslik, kohe täitsa kohustuslik annetus on
 
reena 17. juuni 2003, kl 14.30
Kas see "annetus" on mingi nimetaja all ka?
 
ert 17. juuni 2003, kl 18.18
sealt saab aasta lõpus mingid protsendid tagasi.. ise ma õpilane =) ei tea just täpselt =)

aga vist tulumaks?? või käive või midagi oli :)

ja on kyll poolkohustuslik sest kui hinded korras, ei hakka sind keegi minema lööma kui ei maksa
 
sihver 19. juuni 2003, kl 16.30
Annetus on vabatahtlik ja läheb TIK Sihtasutusele, kes jagab siis raha vastavalt TIK Nõukogu (või vanematekogu, misiganes) otsustele kooli ja õppetöö hüvanguks. Aru antakse ka!
 
Lillevorst 29. juuni 2003, kl 14.14
Lõpetasin selle kooli, rõve paik, kui suudate, plagage nii kaugele kui võimalik...
 
opilane 02. juuli 2003, kl 05.25
Lopetasin samuti selle kooli, soovitan sellest igal juhul eemale hoida..jabur ja ebainimlik keskkond!!
 
ma ka 02. juuli 2003, kl 14.56
sellest koolist ja mida aeg edasi, seda enam hindan sealt saadud hariduse kvaliteeti. vaadates nüüd aastaid hiljem, mis klassikaaslastest saanud on, siis on ikka vaks vahet küll, kui võrrelda oma klassikaaslasi tavakoolidest pärit sama vanade inimestega.
 
vilistlane 03. juuli 2003, kl 16.57
ma lõpetasin 10 a tagasi ja leian et hariduse kvaliteet ei kaalu üles seda psühhoterrorit, mida seal kogema peab. Peamiselt õpetajate poolt tulevat psühhoterrorit. Aga seal on veel nüanss, et kui su vanemad ei ole rikkad ärimehed või kuulsused, siis on veel topelt raske. Mingi raamatupidaja ja autojuhi laps on seal automaatselt madalamast klassist. Oli siis ja on nüüd.
 
reena 04. juuli 2003, kl 10.16
Loen vilistlase kirjutatut ja süda lausa valutab! Ka minu laps sai Inglise Kolledzisse sisse (2. klassi).Ise ei ole mingi rikkur. Täiesti tavaline inimene. Aga kas selle pärast hakatakse siis last terroriseerima??? Koolides ei tohiks sellist asja üldse toimuda. Kas siis see ei olegi kõige tähtsam, miline see laps ise on. Tema ju õpib! Kui juba kooli võetakse - ta on oma sisseastumiskatsed sooritanud, on vastutustundlik, eelmise koolis klassi parim, palju sõpru, ise sõbralik - ja nüüd??? OK! Ma saan aru, et on mingi 'a 250.- kohustuslik "annetus" iga kuu. See ei ole tegelikult suur raha ja ei ole ju mingi probleem. Aga see "kooli poolt tulev terrorism" hirmutab mind küll!!! Mis jääb väikse lapse sisemaailmast järele???
 
reena 04. juuli 2003, kl 10.18
Sorry, väike näpukas!
Kas siis see ei olegi kõige tähtsam, milline see laps ise on?
 
vilistlane 05. juuli 2003, kl 23.26
Olles ka ise TIKi vilistlane tean, et seal on pshühhoterror, kuid samas tean ka seda, et läbides selle kadalipu saab inimene elus pärast kõigega hakkama.

Ja ei tehtud ka erilist vahet "rikkurite" ja teiste laste vahel... Kui siis mõnes tunnis ja see erines juba õpetajast, kes siis pinnuks silma jäi, kas mõne poliitiku võsuke või hoopis autojuhi laps.

Õpetajatest, eks need vanemad olijad hakkavad lõpuks ka pensionile minema, kuid kahjuks neid asendada on raske. Sealne Niinemäe on Eesti üks parimaid eesti keele õpetajaid!!! Terror terroriks, aga komakoht saab tema käe all kõigil selgeks!!!

Murelikule lapsevanemale nii palju, kui laps tahab pigem spordiga tegeleda, siis vaheta kooli. Kui laps õppimisega toime ei tule, siis vaheta kooli. Kui last kiusatakse, siis vaheta kooli. Muidu aga jäta ta sinna, usu mind, ta saab HEA hariduse ning MEGA HEA sõprusringkonna!
 
reena 07. juuli 2003, kl 09.35
No loodame, et kõik tuleb siiski ainult kasuks ja läheb hästi, sest õppimises on ta hea tõesti. Vähemalt mingi asigi, mis nats rahustab.
 
kah vilistlane 2 vilistlane 10. juuli 2003, kl 13.36
Peamine ongi elus koma õigesse kohta panna. Selle nimel tasub lasta oma last terroriseerida küll koma mis sest et tast nohik või psühhootik saab koma läheb nagu iseenesest õigesse kohta. Ega lastesõbralikumas keskkonnas ei saagi komakohta selgeks koma ja ega normaalsemad pedagoogid ei suudakski õigekirja või ruutvõrrandit selgeks teha punkt
 
tidrik 24. august 2003, kl 00.00
Kahjuks olen sunnitud nõustuma väitega, et TIKi peamiseks tunnuseks on õpetajatepoolne terror. Varandusliku seisu pärast diskrimineerimist küll tähele ei pannud. Ise kannatasin 9. klassi lõpuni ära, põgenesin ülimalt vabatahtlkult nii kiiresti kui võimalik ja olen ülimalt rahul. Hea haridusegagi on lood kahtlased, kuna häid õpetajaid on tunduvalt vähem kui mõttetuid või lihtsalt trotsi tekitavaid.
 
paps 09. september 2003, kl 08.56
No ei tea terrorist seal küll midagi. Ise ka selle kooli kasvandik ja täiesti tavaliste vanemate laps. Õppisin nii hästi kui oskasin, polnud ma ei kehv ega parim. Raske oli küll kohati, aga nüüd olen 2 ülikooli lõpetanud ja hea töökohaga ja panin julgelt ka oma lapse sinna. Terrorina tundub see ehk sellele kes ise laisk, sest viinamarjad ju ikka hapud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!