Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Pakkumine koolivaheajaks
 
M 16. juuni 2003, kl 20.24
Üks laps pidi tulema aga tema vanemad leidsid võimaluse koos lapsega puhata,seega oleks pakkuda ühele(äärmisel juhul kahele)lapsele suvepuhkust Hiiumaal ajavahemikus juuni-augusti keskpaigani.Laps siis soovitavalt vanuses 6-......Siis nagu niisama puhkama ikka,mitte tööle.
Kui kellelgi on huvi siis kirjutage ja kirjeldan kohta ja olusi täpsemalt,samuti hinna suhtes.Julgelt võib ka omapoolse pakkumise teha.
 
www 17. juuni 2003, kl 08.35
olen huvitatud, tüdruk on 10 aastane.
 
tealii 21. juuni 2003, kl 15.46
kasei oska kohe ilma lasteta puhata või on NII OLULINE see lapselt saadav raha et selleta puhata ei saa? lõpeta see kerjamine igas foorumis, K U R A T! K U R A T!!
 
M 21. juuni 2003, kl 16.55
Ära tigetse!Mina oskan suurepäraselt puhata ka ilma lasteta ja saan ka ilma selle rahata hakkama:)
Lihtsalt tean,et on lapsi,kel pole maal puhkamis võimalust ja seepärast pakkusingi sellise variandi välja,samas ei taha aga ise ka peale maksta,omateada pole mingit "rasket" raha ka küsinud.Pole ma seda midagi siin igasse foorumisse ülesse pannud.Mõni kohe peab tigetsema....
 
pille 24. juuli 2003, kl 10.52
sooviks rohkem infot laps on ise 8 aastane
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!