Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
delfi noorteka foorum
 
anja 17. juuni 2003, kl 12.15
kas loete vahel, mida ja kuidas need noored inimesed kirjutavad? mul tekkivad igasugused mõtted, kui sinna sattun. probleemid vanematega. tegelikult PEAKSID murdeealiste laste emad ja isad neid kirju lugema...mida nad seal omavahel räägivad, sest enamasti kodus nii avameelsed ei olda ju!? ehk aitab see natuke mõista, suhteid oma lapsega normaalsetena hoida, kui on teada, mis selles vanuses kurvastab, vihastab ja hirmutab vanemate juures, rääkides armastusest ja seksist.
ainult üks asi häirib - see on see släng. ma saan aru, et see on nn. interneti keel jne. aga kas ei hakka see vähehaaval mõjutama ka kõne -ja kirjakeelt?
 
saaber 17. juuni 2003, kl 19.52
Ära slängi pärast muretse.Mitte ükski endast vähegi lugupidav eesti keele ja kirjanduse õpetaja ei luba lapsel koolis niimoodi kirjutada. Ja küll see laps õpib kui tunnistusele/õpingiraamatusse ähvardab kaks kukkuda.
 
kah emme 18. juuni 2003, kl 08.44
Ma muideks käingi seal pidevalt nn "ennast harimas "
 
Supergirl 18. juuni 2003, kl 13.19
Uskumatu, et Delfi noorteka kohta midagi head kuulen!!!Muidu olen lugenud kommentaare stiilis "kui tahad midagi naljakat lugeda, siis mine delfi noortekasse"...tublid tädid olete, et veel noori mõistate!



päikest :)
 
chick 18. juuni 2003, kl 17.19
mõtle kui hea oleks kui kõik vanemad loeksid noortefoorumit ja lapsed loeksid naistefoorumit, siis mõistetaks üksteist vist palju paremini, nähakse asja ka teises valguses
 
Kah kiiganud 18. juuni 2003, kl 23.43
Väga tubli tähelepanek.
 
kõigile ja kirssidega 24. juuni 2003, kl 17.30
Noored siin siiski ei käi. Neil on savi, nagu eelpool öeldud.
Vahest harva on ikka tõesti lõbus neid lugusid lugeda.
 
muztikaz 30. juuni 2003, kl 15.19
Oled sa kindel kõigile ja kirssidega??? Mina käin kah siin naiste foorumis ja suurem osa ka noortest, kes noorteka foorumis on, käivad samuti siin...
 
merilin 01. juuli 2003, kl 16.52
proovi teine kord siis ka
 
ise 08. juuli 2003, kl 11.25
to anja
tähendab tegelikult, lugu on nii, et see keel mida nad foorumites kasutavad, ongi kõnekeel. släng on lihtsalt kõnekeel, olgugi et seal on kõiksugu x-id ja kled ja misiganes, seda loetakse ikkagi sama moodi, nagu kuuldakse tavalist kõnet. ning kindlasti mõjutab see ka nende kirjakeelt, kuid keel, kui selline, on juba loomuse poolest orgaaniline ja muutuv, niiet see pole väga suur mure. eriti veel kuna keele tuum on tegelikult ikkagi suht-jäik ning seda kõiksugu slängid ja asjad ei mõjuta.
 
/kn 16. juuli 2003, kl 17.38
ma küll käin siin ka...ise olen 15. lihtsalt huvitav on lugeda, mida kirjutavad minust vanemad inimesed.
 
Jaan 17. juuli 2003, kl 00.49
Ma olen 15. Vahest ikka loen seda naistefoorumit, kuigi väheke piinlik on nagu ,et poiss loeb naistefoorumit. Igatahes tuleb tahtmine iga asja peale mille üle te siin kurdate öelda: "Ära põe!"
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!