Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
eliitkoolid
 
küsija 18. juuni 2003, kl 21.12
seletage lahti, mida tähendab eliitkool ja millised koolid siis on eliitkoolid?
 
STIINA 19. juuni 2003, kl 19.49
Eliitkoolid on need, kuhu raskem sisse saada, st seal on tugevam õppekava kui tavakoolis, eliitkoolid on nt Reaalkool, Gustav Adolf, Westholmi Gümnaasium, Tallinna Tehnikakool jne.
 
lapsevanem 19. juuni 2003, kl 22.29
Eliitkool on ka Tallinna Inglise Kolledzh,raske on nendesse koolidesse saada,sest on palju soovijaid ja enne on katsed,siis teatud arv lapsi võetakse,kes katsed läbivad.Helista koolidesse ja küsi täpselt järele.
 
ise 20. juuni 2003, kl 13.09
Tehnikakool? Kas äkki on silmas peetud Tehnikagümnaasiumit? Kui jah, siis eliitkooliks ei saa seda küll pidada. Kooli 1.-sse klassi saavad sisse kõik, mitte mingit vestlust, ega tasemetööd pole. Jah, juba siis kui õppetöö käib, ja laps on ikka tõesti väga nõrk, palutakse tal lihtsalt asuda õppima Ristiku kooli. Aga kui oled muidu laisk ja lohakas, siis ei aja sind ära keegi.
Eliitkoolides see nii ei käi.
 
stolen moments 03. juuli 2003, kl 03.01
G5: Gustav Agolfi gümnaasium, Inglise Kolledzh, Prantsuse Lütsium, Reaalkool ja 21.Keskkool
 
lapsevanem 07. juuli 2003, kl 17.46
kui sa lähed koolide loeteluga koduleheküljele, siis sellist kooli kui eliitkool sa sealt ei leia, aga kõnepruugis on need sellised koolid, kus on katsed ja palju osalejaid 1-le kohale, selekteeritakse juba tugevamaid välja, sellest ka kõrgem keskmine tase ja ühtlasi ka suurem tung nendesse koolidesse. õpetajatel jääb rohkem aega õpetamisele, see ei kulu hälvikute korrale kutsumisele jne. enda laps käib ühes eelmises kommentaaris nimetatud koolidest ja praegu keskastmes on juba ka nõrgukesed klassi tekkinud, kes teistega sammu pidada ei jõua või ei viitsi.
 
vot 08. juuli 2003, kl 01.52
Minuarust on täiesti haige asi see eliitkool. Vähemalt 9 klassini peaks kõigil võrdsed võimalused olema.
 
veel üks lapsevanem 12. juuli 2003, kl 15.28
Eliitkoolideks saab minu arvates pidada neid koole, mille lõpetajate lõpueksamite tulemused on teistest koolidest tunduvalt paremad. tulemusi saab vaadata eksamikeskuse lehelt. Peale siin varem mainitute võib nenede hulka Tallinnas arvata ka kadrioru Sakasa Gümnaasiumi ja teisigi. Tegemist on muidugi hetkeseisuga, 10 aasta pärast võib pilt hoopis teine olla, kui paljud koolid jätkavad vastuvõtmisel ainult vanemate rahakoti ja tuntusega arvestamist.
 
arvaja 28. juuli 2003, kl 17.55
Leian, et see arvamus on õige!
 
A 31. juuli 2003, kl 12.54
eliitkoolide süsteem - haige!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!