Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
fotoaparaat
 
miina 18. juuni 2003, kl 22.57
12a poiss tahab omale fotokat, milline aparaat amatöörile osta
 
mari 19. juuni 2003, kl 20.01
kui raha just jalaga segada pole, alustagu tavalise seebikaga. kui juhtub, et fotograafia paari nädala pärast enam pinget ei pakugi, pole midagi katki - kalli fotoka puhul oleks ehk tibe kahju.

aga kui raha piisavalt ja tahtmist näib jätkuvat, konsulteeri fotopoes professionaaliga - küllap oskab paremini soovitada ja selgitada kui meie siin.

ise alustasin kunagi nn kvaliteetseebikaga ja kolisin sellelt tasapisi vana hea isa kapist päris zenit-e peale üle... pole vist mõtetki midagi uhkemat ostma hakata, sest need, millest rahaline jõud üle käib, ei annaks suurt midagi juurde, ja tõesti head aparaadid on minust umbes sama suure summa kaugusel kui ümbermaailmareis.

tegelikult - mingu fotoringi! mõnedes antakse fotokad kohapealt kätte, üha uhkemad, vastavalt arengutasemele ja -kiirusele. ja õpiks ka selliseid hädavajalikek asju nagu kompositsioon, saaks ringijuhi näol tasemel kriitiku (kriitikata ei liigu siin ilmas ju midagu)...
 
krõõt 15. juuli 2003, kl 01.02
tead, kui ostad väga viletsa aparaadi, ega filmi ilmutamine ja piltide tegemine odavam ole! lihtsalt saad viletsama kvaliteediga pildid.
ca 300-kroonise fotoka ostsin 8-aastasele, kes väljamaale reisima läks - mõte selles, et kui ära kaotab, pole hullu. kaduma ei läinud, pilte kiita ka ei saanud. kolmanda filmiilmutuse järel leidsin, et parem hea fotokas kui viletsad pildid.
mu meelest on viletsa/odava aparaadiga pildistamiseks vaja palju rohkem teadmisi, et miskit välja tuleks! seda eriti ruumis ja kaugelt pildistamiseks.
 
mfi 16. juuli 2003, kl 14.22
Krõõda arvamusega nõus. hea riistapuuga lihtsalt pildid TULEVAD välja 36 kaadrisest filmist tulemus 37 kaadrit ja nii pea kõik 5 filmi. Nii päeva kui öövõtted. Lihtsalt fantastiline ja aparaat töötab siiani. Piisavalt väike ,ei kaalu palju ja mahub taskusse.Antud näite tegelased ei olnud enne fotokaga eriti kokku puutunud, said küll lühitutvustuse kadreerimisest.
 
Jaan 17. juuli 2003, kl 00.47
Tavalise seebikarbiga pole mõtet jamada, kui niisama plõksimiseks on vaja fotokat siis parem juba digikas, säästab edasipidi ilmutamise pealt väga palju raha kokku. Digikaga küll kunsti ei tee ,aga veel vähem teeb seda seebikarbiga.
 
merca 18. juuli 2003, kl 20.40
jaan, sa ei arva, et 12-aastasel lapsel on nats liig lasta käia ringi digi-fotokaga? neid nn seebikarpe on ka muuseas erineva hinnaga, ei pea ju ostma paarisaja kroonist, näiteks seitsme saja eest saab juba päris normaalse "pilli".
 
Katre 03. august 2003, kl 14.50
a sa minu fotokat ei taha ära osta? firma premier, väga heas korras, kuupäeva7kellaaja märkijaga, punasilmuse vähendamise mingi julla, hind 800.-(uuena üle 1000.-) kui oled huvitet, saada palun e-mail: <catherine007@hot.ee>
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!