Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
kuidas?
 
naima 25. juuni 2003, kl 16.12
Kuidas arvestatakse põhikooli lõpetanu keskmist hinnet? Kas eksamihinded ei olegi tänapäeval olulised, siis miks üldse peavad eksameid tegema? Igatahes öeldi nüüd, et gümnaasiumisse õppima asumiseks ei arvestata sisseastumisel eksamihindeid, sama kutsekeskkooli. Kas nii ongi?
 
... 25. juuni 2003, kl 20.47
Sisseastumistingimused määrab iga kool eraldi. Mõnes koolis võidakse lõputunnistust üht, mõnes teist moodi arvestada. Mõnes koolis piisab üksnes lõputunnistuse olemasolust, mõnes tehakse eraldi sisseastumiskatsed.
 
Caro 28. juuni 2003, kl 10.15
Põhikoolilõpetanu keskmist hinnet arvestatakse aastahinnete põhjal. Põhimõtteliselt ei ole eksamihinded tõesti olulised, direktor võib pilgu peale visata, kuid midagi muutma need ei hakka(kui just kahed vastu ei vaata). Eksamid on loodud selleks, et kontrollida laste teadmisi, mis on kogunenud kogu põhikooli vältel. Samas on eksamid täielik õnnemäng. Kas satuvad ülesanded, mida laps teha oskab kõige paremini või kas eksamil on teemad, mida õpetaja on vahetult enne üle korranud.

Põhimõtteliselt on eksamid täiesti tähtsusetud koolis edasi õppimise kohalt, kuid ega see kahju ei tee kui hinnetelehel eksamite osas ilusad hinded asetsevad:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!