Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Merivälja kool jälle kuueklassiliseks?
 
koprake 03. juuli 2003, kl 19.39
Tänase seisuga on teada, et kuuendate klasside väljaviskamine toimus haridusameti heakskiidul.Juba märtsikuus oli vastu võetud otsus teha kool uuesti kuueklassiliseks. Kuna seaduse järgi oleks vanemaid pidanud sellest teavitatama hiljemalt 1.märtsiks, siis lasti koolidirektoril vabalt tegutseda. Kaja Laanmäe oli sellest ilmselt teadlik juba märtsikuus,kuid vanematele ei öelnud midagi.
Järgmisest aastast allub Merivälja kool Pirita MG direktorile ehk teisisõnu Kaja Laanmäe töölepingut enam ei pikendata.
Peeter Laanmäe vallandamine on väidetavalt juba otsustamisel.
Lõplik otsus kooli saatuse kohta tehakse Tallinna linnavalitsuse istungil 30.-ndal juulil.
See otsus tuleb kindlasti avaldamisele ajakirjanduses.
Tundkem siis enda üle uhkust, et Merivälja põhikooli lõpetab ainult üks klassikomplekt lapsi. Loodame, et nende lõpupildid saavad Merivälja ajaloos olema väga väärtuslikud.
Päikest kõigile!
 
Kristin 05. juuli 2003, kl 13.49
Kui lõplik otsus tehakse 30.juulil,kas peaks avaldama survet linnavalitsusele, selle otsuse, millest lapsevanemaid isegi ei teavitatud tühistamiseks, peale selle on koolis ka sellel aastal lõpetanud 7.klass,kuhu nemad peavad minema,nad on jäetud
imelikku seisu,kui nad oleksid teadnud eelmisel aastal,et olukord selliseks muutub ja ei soovi mitte Pirita nn. MG-sse minna,siis on nad hetkeks sundseisu pandud.Väga inetu Kaja Laanmäest pideva salatsemise,mis ei ole esimene kord,pärast.See oli ikkagi ametlik teave,millest oleks pidanud teavitama lapsevanemaid, koosolek ju oli.Kahju,et nii armsa koolimaja ümber pidevalt nii inetuid lugusid juhtub.
 
koprake 06. juuli 2003, kl 17.40
Seaduse järgi tuleb vanemaid teavitada muutustest 1.märtsiks. Kuna seda ei tehtud,siis sellel õppeaastal ,mis sügisel algab muudatusi veel ei tule.Kuid ma pole üldse kindel, et need lapsed kes nüüd kaheksandasse lähevad, merivälja koolis ka üheksandasse klassi saavad.Kuna lapsevanemad lasid rahulikult oma lapsed peale kuuendat välja visata, siis Laanmäe kinnitab igal pool,et merivälja kooli pole peale kuuenda klassi lõpetamist lihtsalt soovijaid? Ega ta ju ei valeta?
Lastevanematele on tehtud põhjalik ajuloputus teemal ,kui halva hariduse lapsed merivälja koolis saavad seitsmendast alates. Kas keegi on ennast üldse kurssi viinud, kui tugevad õpetajad tegelikult meie lastel on? Ma väidan, et paremad, kui nii mõneski teises koolis. Miks viskas Laanmäe möödunud õppeaastal ajalugu õpetanud pedagoogi välja? Laanmäe "hoolitseb" selle eest, et meie lastel ei oleks tugevaid õpetajaid.
Kas ikka lasete tal endale ja oma lastele halba teha?
Kätt südamele pannes-mina olen omalt poolt kõik võimaliku ja võimatugi teinud, et kool jätkaks 9.-klassilise koolina, kuid paraku on minu hääl jäänud hüüdja hääleks kõrbes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!