Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
9 ja 12 aastasega pikale reisile autos
 
emme 05. juuli 2003, kl 20.13
paluks kommentaare, kas kellelgi sarnaseid kogemusi? Plaanime sõita läbi Lõuna- Euroopaigi 6000 km, loomulikult ööbime hotellides jne. Lapsed rääkisid meid pehmeks ja tulevad kaasa, kuigi viimase aasta jooksul on neil omavahel autos vaid üks vaidlemine. Nüüd lubati pühalikult sõna kuulata ja mitte kakelda.
 
trops 05. juuli 2003, kl 20.37
need ju suured lapsed juba, ei tohiks küll mingeid probleeme tekitda.
 
õun 06. juuli 2003, kl 00.27
Kindlasti vaidlevad, sest nii väikese inimese kehal on veel meeles, et aeg-ajalt tuleb liikuda ja kui liikuda ei saa, kulutatakse energia mujale = teineteist kräunutades. Tehke tihti pause ja sundige neid kasvõi ümber auto jooksma ja kükke tegema (kiirteedel muidugi välistatud)
6000 km autoga....näha ikka kah midagi jõuate? Pärast on kogu mulje aint üks väsimus äkki, ah? Ja lapsi ei huvita ju ilusad vaated ja huvitavad vanalinnad, nemad tahaks ikka actionit. :)
A muidu, Kena reisi
 
emme 06. juuli 2003, kl 03.40
Ei, puhkame ka nädala, paigal ikka;)
 
reisija 07. juuli 2003, kl 14.44
Minu kogemus, lõpuks hakkavad nagunii teineteist kräunutama aga palju aitab, kui kumbagil on olemas oma pleier. Kuulavad oma lastejutte ja kassette/CD-sid. Teiseks, muretse kindlasti kaasa magnetpõhjalised lauamängud (et nupud ära ei kaoks/vajuks). Nendega mängides saavad aega edasi. Kolmandaks, ärge suurt üle 1,5 tunni jutti planeerige sõita (juhul kui nad parajasti just ei maga). Vahepeal ikka väike peatus, jalutuskäik.
Ilusat reisi soovides!!
 
nufik 07. juuli 2003, kl 14.56
mul istub 1 ees ja teine taga, vaheldumisi. hulka rahulikum kohe
 
k_k 10. juuli 2003, kl 01.26
mul oli ka kunagi vennaga samasuguseid probleeme. ta on suht närvihaige ja ta pidevalt kiusas mind. pidime ikka emat tükk aega enne veenma et me reisidele kaasa saaks. tegelikult reiside ajal me ei vaielnudki eriti aga kui koju jõudsime siis hakkas kõik jälle pihta.
 
lolita 30. juuli 2003, kl 17.22
Meie omad muidu kisklevad kogu aeg, aga reisil olles me ähvardame, et pöörame kohe otsa ringi ja sõidame koju tagasi või lihtsalt järgmine kord kaasa ei saa. Kõik vaidlused, kisklemised lõpevad paugupealt. Loomulikult on neil ka pleierid, mängud kaasas ja vahepeatusi oleme püüdnud vähemalt iga paari tunni tagant teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!