Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Õismäe Humanitaargümnaasium
 
haridus 09. juuli 2003, kl 13.27
palun rääkige sellest koolist.
 
tore kool on 10. juuli 2003, kl 03.59
ise käin ja siiani väga rahul
 
Prix 10. juuli 2003, kl 10.11
Olen kuulnud, et seal õppeprogramm väga nõrk. Et lapsed mängivad tunnis kaarte jne.
 
kati 11. juuli 2003, kl 10.13
to prix
programm meil ju riiklik s.t. igalpool enam-vähem sarnane. iseasi kas õpetajad on tasemel seda õpetama ja lapsed võimelised omandama.
 
Mar 11. juuli 2003, kl 13.02
ise käsin seal koolis ja olin rahul, nüüd lõpetas tütar seal I klassi ja olen samuti rahul. Kool sai koolivälise töö programmide eest parima kooli tiitli, samuti on seal parim raamatukogu Tallinna koolidest.
Õpetajad kah norm.
 
tillu 11. juuli 2003, kl 14.10
Õpsid on stangnaaegsed - 30 aastat juba koolis, tunnevad emmesid -issisid - üks õismäe klann puha. Ega nad eriti end täiendanud pole vahepeal. Mina kyll oma last sinna ei viiks, kuigi ise olin koolis heas kirjas. Onju paremaidki koole, aeg edasi läinud.
 
pisipisi 11. juuli 2003, kl 16.54

Ise käinud seal.Ja ei jäänud rahule.Ei õpetamise, ega õpetajatega.
Oma last ei paneks sinna.
 
tipsukas 11. juuli 2003, kl 23.01
Käisin ise seal koolis ja oma lapse paneks kah, sest tegemist on väga õpilasesõbraliku kooliga. Õpsid on kah enamuses normaalsed ja kui vaadata lõpetajate riigieksamitulemusi, on ka need ikka kõvasti üle keskmise.
 
noh 13. juuli 2003, kl 19.39
Õismäe koolidest kindlasti parim.
 
soph 18. juuli 2003, kl 23.42
olen ise kah selle kooli õpilane ja ülimalt rahul.Õimäe koolidest kindlasti kõige parem.
 
piibe 30. juuli 2003, kl 12.49
mina olen mõned aastad tagasi selle kooli lõpetanud. soovitan. väga sõbralikud õpetajad, normaalne suhtumine - ühesõnaga, oma lapse saadaks küll sinna. ja kui vaadata lõpueksamitulemusi - no ei ole nõrk kool, no ei ole!
 
mumm 30. juuli 2003, kl 17.07
Samuti seal koolis ise käinud,kuid seda ammu.
Nyyd käib tytar seal ja läheb juba kuuendasse.Kui kuulan teiste tema lasteaiakaasleste käekäigu kohta teistes koolides siis igati rahul meie kooliga.
Esimesest klassist peale on seal olnud tugev õppimine ja kord,see ,et mõned kuskil tunnis kaarte mängivad nagu ikka koduse kasvatuse asi ja suhtumine.
Meie klassi õppeedukus on väga tugev siiani on pooled olnud viielised ja õppimine on au sees ja seda just tänu õpetajate suhtmisest õpilastesse,kes on suutnud esimesest klassist peale sisendada õppimise väärtust.Samuti on selles koolis hea huvialade hulk.Parim on ka selles koolis poiste tööõpetuse õpetaja (seda näeksite kui koolis ise ringi liiguksite-kaunistused õpilaste endi tehtud)Samuti on seal teatriklass kes iga aassta kaks etendust annab,mis tõesti tasemel nii esitajate kui ka lavakujunduse poolest.
Ka meie kaalusime lapse teise kooli yle viimist kuna õpib väga hästi,kuid laps keeldus sest see olevat mõnus kool.
 
mumm 30. juuli 2003, kl 17.11
Veel lisakski seda ,et kui õpetajad suudavad kaasata vanemaid yritustele siis minu arust on kah see kool õpilassõbralik.
Kui 5-6 klassi yldkoosolekul on saal vanematest täis siis....vast pole kahtlust,et on yks parim kool.
Ja kui paljud koolid teevad vanematele jõulupidusi kus õpetajad esinejateks????
Soojalt soovitan!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!