Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
kooliasjad Tartus
 
mirri 30. juuli 2003, kl 14.10
Mul ka lapsuke läheb kooli ja varsti vaja asju ostma hakkata.Oskab keegi öelda kust Tartus osta,kus oleks hind normaalne ja valik ka
 
E 30. juuli 2003, kl 21.37
Normaalne hind sõltub sellest, kui palju sul on võimalik kulutada: 1000 või 10000 või veel rohkem. Sellest sõltuvalt ka ostukoht: kaltsukas, turg, väiksemad poed, kaubamaja. Sügisepoole on tavaliselt koolilaat Tartu Näitustel, sealt peaks enamuse asju saama.
 
kats 31. juuli 2003, kl 10.49
Lapsele võiksid osta ikka korralikust kohast riideid. Koolilaadal on ainult turukaup ja ega see vastupidavuski neil väga hea ole. Võib olla see jutt tundub imelik, ag ma mäletan siiamaani, kuidas mind 4 klassis mõnitati, sest kandsin pöialpoistega seljakotti. Ma ei tea mitmendasse klassi su laps läheb aga suures koolis vaadatakse eriti mis sul seljas on kas turukaup või korraliku firma tooted. muidugi on need kallimad ka aga eks sa ise ju tead mis on su lapsele parem. Vabandust, nüüd läks küll teemast mööda, jäin oma isiklikke komplekse heietama.
 
Helle 31. juuli 2003, kl 15.55
Tere Teile!
Peamine on koolikott ja see olgu kahe eraldi sahtliga, peal tõmbelukk ja hea oleks kui dressikott on eraldi veel küljes, sest kehalist kasvatust on esimeses klassis kolm tundi.
Töövihikud ja õpikud tuleb osta koolist ja mõnel koolil on ka oma koolipäevik ka selle saad koolist.
See oleneb koolist kui palju ja mida vaja (värvid, liim jne.)
Parem on kui neid asju ette valmis ei osta, sest ma ise ostsin paljusid ei läinud kooli vajagi kuigi nimekirjas oli.
Dressid (pikk ja lühike), vahetus-ja spordijalatsid (heletald)on vajalikud küll.
Seega oota kooli saad teada mida ja kui palju on vaja järgmiseks päevaks koolitundi kaasa.
Kaunist suve.
 
simson 04. august 2003, kl 22.46
kindlasti võib osta vihikuid, esimesse klassi minejale õhukesed, muidu on kaustikud paremad. pastakad-pliiatsid võiks ka valmis osta, büroopoodides on suurem valik. riided on head ja odavad nt perepoes. pole ise veel asju ostma hakanud, sellepärast ei tule meelde häid poode.
 
ketely 11. august 2003, kl 21.03
Minul ka poja 1klassi minemas.Esimesed asjad said juba kevadel ostetud koolist(töövihikud,päevik jms)kokku 320.eeku.Siis anti koolist pikk nimekiri asjadest mis veel vaja.Sai ostetud Zeppelinist hulk asju suht normaalse hinnaga.Koolikotti ja pikki dresse lähme lapsega koos ostma.Praegu on u läinud alla 500eeku.Korraga ei peagi kohe kõik olema,esimese koolinadala jooksul selgub,mida veel ja kui palju midagi minema hakkab:)
 
Pille-Riin 19. august 2003, kl 10.30
Sellel aastal minu arvates Tartus koolilaata ei ole, suuremates kauplustes on tavaliselt kõik olemas ja hinnad on peaaegu igas kohas samad.
 
manni 22. august 2003, kl 10.27
koolikott olgu tugeva seljaosaga ja sinna peab lahedalt mahtuma A4 formaat. Vahetusjalanõu ei tohi musta kriipsu tõmmata aga ei tohi olla ka nn. botas. Kiidan kaltsukaid. Algklasside lapsed käituvad riietega ysna syydimatult ja kui pyksid on maksnud 400.- ning need peale neljandat pesu katki on siis tuleb nutt peale. Kaltsuka korralik pyks maksab aga 40.- kuni 100.-
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!