Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
lapsega psühholoogi juurde
 
jupp 31. juuli 2003, kl 13.50
Kas keegi on käinud ja kus? ning kas on ka kasu olnud?
 
M 02. august 2003, kl 18.16
Selleks oleks vaja kindlasti lastepsühholoogi või lastepsühhiaatrit. Sain siin foorumis ühe lastepsühhiaatri, kes asub Tallinnas. Kaalun sinna minekut.
Miks sul on vaja lapsega psühholoogi juurde minna?
 
merilla 02. august 2003, kl 21.11
olen käinud psühhiatri juures, ñimi dr.Kalvo Abi sain ja lähen septembris tagasi. Vastu võtab ta Paldiski mnt.-el.
 
ehhh... 06. august 2003, kl 22.37
Lapsel pole vaja psühholoogi. Ta vajab sel juhul psühhiaatrit, sest see on arst. Psühholoogi juurde võid ise minna.
 
kats 07. august 2003, kl 11.17
kui ma väike olin, siis viis ema mind psühhiaatri juurde.- tulemus- lapsel kõik korras aga vanemad töötavad liiga palju.
siis läks mu pinginaaber millegi pärast- jälle vanemad on süüdi ja töötavad liiga palju. Kokkuvõtteks võin öelda, et meie psühholoogidest ja psühhiaatritest u 80% ei ole tasemel. st neilt ei tasu loota mingit abi. võiks öelda isegi, et swuurem osa pole oma erialal pädevad.
 
mert 07. august 2003, kl 16.04
käidud, kasu ei midagi.laps ei tahtnud ka käia arsti juurde minek tekitas temas veel rohkem stressi.
mina sain aga selgeks, et kui ise ei aita, siis ei tee seda mitte keegi.
 
KOGEJA 13. august 2003, kl 15.24
Käisime lapsega ka-seal ei süüvitud asja,lihtsalt tõdeti,et olge õnnelik,et pere vägivalda isa poolt pole.
Aga muuseas mina ammutan oma teadmisi lastekasvatuse raamatutest-minge raamatupoodi ja sirvige sealt -kindlasti leiate just endale ja Teie läbi ka lapsele sobiva raamatu.
Tähendab tahan öelda,et enamik probleemid ikkagi algavad meist ja meie valedest suhtumistest asjadesse.Oleme ju kasvanud sots.ajal-sealsed väärtushinnangud ikka kõik enam ei toimi.Samas kapitalismi siia tulekuga täielik vabakasvatus on samuti teine äärmus.Head otsimist raamatupoodides!Pere ja koduajakirjas samuti soovitatakse raamatuid.
 
Leela 16. august 2003, kl 22.37
Otsige raamatukogust Vladimir Lev'i raamatut "Mittestandardne laps", usun, et lohutab ja aitab teid paljus, samuti on lihtsalt ülihuvitav lugemine...., sama autor on ka täiskasvanutele kirjutanud "Enesemuutmise kunst", saate ka endale üht-teist... Tõesti soovitan soojalt!
 
UURI LAPSE KESKSELT 18. august 2003, kl 23.01
Enamasti tõesti ei tee tavainimene vahet kas või milline on psühholoog. On olemas nii koolipsühholoogid ja kliinilised-psühholoogid. Eesti koolipsühholoogid on saanud oma erialase hariduse Eesti NSV ajal. Kahjuks ei ole sellel ajastul õppitud haridus tõesti suurt väärt. Kaasajal on väga oluline ,et psühholoog oskab viia läbi nii nõustamist vanematele kui ka loomulikult lapsele. Oluline on ,et psühholoog on pädev läbiviima teraapia ja juhendamis koolitust koolis Väga oluline on loomuliku kogemust. Kui koolipsühholoog on 50-60mnele lähenev vanamutt siis tõesti ei soovi sinna minna ükski laps. Ka on need vananevad psühholoogid ise oma koolituse ja vaimsusega hädas. Sest väga sageli diagnoosivad nad last kui on huvitatud lapse abistamisest.Soovitan kindlasti, kui on koolis tasemel kaasaja koolitusega psühholoog julgelt nõu küsida. Ka on neil tavaliselt suured head teadmised mis toimub maailmas milised teraapiad on hetkel kõike efektiivsemad ja lapsele kasulikumad.
 
brrr-i 21. august 2003, kl 09.19
Väldi Mustamäe lastepolikliiniku omi - aja ja oma närvide tarbetu kulutamine.
 
abi olemas! 23. august 2003, kl 20.40
Moreno keskuses võtab vastu väga tore psühholoog Inge Tael.Ta on erudeeritud, tark, südamlik, oskab kuulata.Ja annab koduseid ülesandeid.
Õppis algklasside õpetajaks alul.Peab loenguid Tallinna Pedagoogikaülikooli täienuskursuslastele, tõgib saksa keelest psühholoogiaalaseid raamatuid.
Sain abi.Hukkamõistuta,külma intellektuaalsuseta.Meeldis see, et ta ei andunud valmisretsepte (nagu tobedates naisteajakirjades).
Tema tegeleb autobiograafilise psühhoteraapiaga.Otsige ta kindlasti üles.
Ja kui juhtub, et teile ei meeldi tema isiksus või meetod, siis otsige kindlasti edasi.
Eelpoolkõnelejad said ühe, nende meelest halva kogemuse, pettusid ja sellega kõik nii jäigi.Tuleb leida see inimene, kes sobob. Kui õpilane on valmis, on olemas ka õpetaja...Otsige!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!