Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
westholm
 
* 08. august 2003, kl 13.15
kes teab midagi sellest koolist inglise keele eriklassist
 
Hermi 08. august 2003, kl 16.11
Mida teada tahad ja kas algklassid või põhikool või gümnaasium?
 
* 08. august 2003, kl 16.44
räägiti, et hea kool panin lapse 1. inglise keele klassi (katsetel 4 last kohale) ja nüüd vaatasin, et riigieksamite tulemused nii keskpärased, tea kas peaks järgmine aasta uue kooli valima, sest nüüd ju igal pool valik tehtud.
 
Kuri 08. august 2003, kl 17.50
Oi issand..ei tea te ise ka enam, mida teha või kuhu oma lapsukest toppida! Töö on tellija materjalist!
 
muri 16. august 2003, kl 16.24
riigieksami tulemusi vaadates arvestage ikka seda ka, et gümnaasiumiosasse võetakse nn eliitkoolides ju katsetega täiesti uued klassikoosseisud. Seega pole garanteeritud, et kui teie laps mõnda sellisesse kooli esimesse klassi sisse sai, ta selle ka lõpetab. Samamoodi on ükskõik millises koolis õppival tublil lapsel võimalik nii 7 kui 10 klassi mõnda teise "paremasse" kooli kandideerida. Kui te vaadate koolide tunnijaotusplaane, siis on need ju suures osas samad kuni 7.klassini. Suurem diferentsieerumine algab alles gümnaasiumiosas. Ning keelt saab kooli kõrvalt alati juurde õppida. Seega on kõige olulisem ikkagi lapse enda anded ja õpetaja!
 
siisike 18. august 2003, kl 18.11
Lapsi ühest koolist teise jooksutada ei maksa. Ju siis selle lennu õpilased ei olnud kõige paremad õppurid. Kes tahab õppida, see teeb seda igas koolis.
 
hel 18. august 2003, kl 21.33
Ma olin westholmis selle lennu lõpetaja. See kool ei ole enam oma nime väärt- ta ei ole mitte see mis ta oli enne. Ma ei süüdista üldse meid- nii lõpetajaid, kui õpetajaid. Läbi aastate on selle kooli tase langenud. Põhjusesks on nii õpilased kui ka kahjuks suurem osa õpetajaid. Normaalsed õpetajad- need, kes on pädevad oma aines ja oskavad ka õpilastele midagi edasi anda on ammu juba kõik lahkunud. Kooli õhkkond on ka aastate jooksul muutunud tunduvalt pingelisemaks ja vaenulisemaks. Puuduvad ka korralikud õppetingimused- pole üldse mingi ime kui talvel radiaatorid lõhkevad ja 13 kraadi on sooja. Ei ole mingi ima ka, sest näiteks õpetajatetoas pole kõikidele õpetajatele toole, mõned seisavad püsti kogu vahetunni. Ei ole enam seda toredat atmosfääri- teeme, korraldame jne. Uuenduste suhtes ollakse ka sama umbusklikud. Õpetajatele kehtib suhtumine- kui ei taha olla, siis mine minema. Kõik see tekitab nende niigi sandikopikate juures viha ja stressi. Võiks isegi öelda, et neil ei ole mitte mingit motivatsiooni.

*vilislane, kes vaatab suure kahjutundega nii toreda kooli kurba langust.
 
ka wetholmlane 21. august 2003, kl 17.56
see jutt mida sa hel kirjutasid on täiesti õige.... ise olen weatholmlane veel paar aastat. ja kuidagi kurb on teada et ma 10 aastat tagasi astusin väga heasse kooli ...ja nüüd ei tea paljud minu tuttavad mis kool see j.w.g on.
aga nendele vanematele kes plaanivad oma lapsi meie kooli õppima tuua ütlen et ärge muretsege.... meie kooli moto on :per aspera ad astra*, ja praegused westholmlased ei luba kooli tasemel enam langeda. me lähme veel läbi raskuste tähtede poole ja me lõpetame auga jakob westholmi gümnaasiumi :)



* läbi raskuste tähtede poole
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!