Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Ekskursiooni raha- kui palju kaasa
 
Emma 08. august 2003, kl 16.26
Kaks ööd ja kolm päeva Venemaale ühte linna.Kui palju seal asjad ja toit ka maksavad ja mida millegi eest osta saab? Ei tea, kui palju ära vahetada, kaks korda saavad seal ka süüa hommikul.Kaasa panen ka midagi veidi.Ostureisile ta ju ei lähe.Kellel on aimu?
 
k 08. august 2003, kl 18.48
"venemaal yhte linna" on väga yldine, Moskvas-Peterburis on kõik kallis (va raamatud), mujal jälle odav. Et nime ei mäleta, järelikult ei ole Moskva või Peterburg vaid mõni muu, väiksem koht. Kuna väiksemates linnades on vaesus väga suur, siis kõik maksab vähem.
Kõik sõltub ka lapse vanusest, 12-13-14 aastane tahab palju syya ja et lõunasöök tuleb endal osta (ilmselt suurim kuluallikas), siis võiks taskuraha varuga anda. Kui arvestada kolme päeva kulud lapse kohta Eesti hindade järgi (arvestusega, et ta ei söö kodus vaid väljas) siis peaks olema paras.
 
Emma 08. august 2003, kl 19.14
On jah, Peterburi.
 
salmu 08. august 2003, kl 22.08
Meie andsime kaasa sama aja peale 500 kr (rublades). Mõned söögikorrad olid reisi hinna sees, muidu pidi oma raha eest sööma. Aga sõid nad põhiliselt Macis ja seal on hinnad madalamad kui meil. Raha jätkus ja jäi ülegi.
 
julla 08. august 2003, kl 22.30
peterburis hinnatase madalam kui meil, muidugi kui neid ei veeta eliit restoranidesse.
anna raha sellise arvestusega nagu kodus peaks väljas sööma suht odavamates kohtades
500 EEKi lahti vahetades rubladeks peaks küll tagama selle et nälga ei kanna ja kui on kokkuhoidlik laps siis toob rohkem kui poole tagasi
aga seal teinekord nii põnevaid asju müügil et raha kulub märkamatult ilma söömatagi kohe ära ..
 
Elve 09. august 2003, kl 19.06
kõige kindlam on nii, et vaheta eesti rahas 1000.- rubaldeks ja anna lapsele kaasa. siis tuleb ta kindlasti endaga välja ja ka raha jääb üle. mina olen sellist varianti kasutanud.
 
Emma 09. august 2003, kl 20.45
1000 on meie pere jaoks lapsele kaasa anda liiga palju.See jääb raudselt sinna poole vähema või sinna kanti ja siis oleme ka kõvasti andnud, oma võimaluste juures.Lihtsalt palju oli juba neid lapsi klassis, kes üldse sinna minna ei saagi, reis ise ka ju maksab.Mis, teha elatustase on nii erinev.Meie saime aasta aega seda raha maksta, kuna õpetaja võimaldas kogu summa õppeaasta peale ära jagada ja siis iga kuu tasuda.Hea ja mõistlik õpetaja.
 
kizu 13. august 2003, kl 09.16
500 krooni on täiesti piisav summa. Eriti kui sa talle näiteks pähkleid jms kaasa paned. Ja soovita lapsele, et Nevski Prospektil küll süüa ei tasu, seal on hinnad kõrgemad, kui näiteks paar tänavat kõrvale jalutada. Mida tal seal ikka nii väga osta on. Ekskursioonide tasud muuseumidesse peaks ka selle raha sisse ära mahtuma. Mõnedes kohtades on näiteks õpilastele üldse tasuta. Ja hoidku oma raha kusagil põuetaskus, pikanäpumehi on seal suht-koht palju.
 
helena 21. august 2003, kl 17.47
hea on kui on võimalus raha kaardlile üle kanda. et kui mingil põhjusel rahast ei piisa(kas või varguse korral)ei olex laps seal masenduses ja tühja kõhuga. ja muidu pole jah liiga palju vaja kaasa anda, kui äkki ostab mõne suveniiri ja veidike sööki .... aga tuleb täpselt uurida kas kõik muuseumid, söögikorrad ja sissepääsud on hinna sees.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!