Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
jälle koolikott
 
emme 19. august 2003, kl 23.38
Kas on Tartus mõni pood kus oleks korralik valik koolikotte. Eriti suure huviga vaataksin GalviLinda omi.Kas kellelgi on nendega kogemusi?( Kotivajaja on 5kl poiss)
 
daah 20. august 2003, kl 11.45
Galvi-Linda kotid on myygil Tartus Tähe 104. oü logarid vist oli nimi. julgen kyll soovitada. eriti selle garantiiaasta tõttu ja vastu peavad ikka väga hästi. kas just poisile endale meeldib, sest selliseid trendikaid just ei saa. selles mõttes, et pole peal adidase märki või formel-1 või midagi:) mulle isiklikult mudelid meeldivad ja tuttav laps väidab, et seljas on ka mugav.
 
kats 20. august 2003, kl 13.18
Kui kaua nad siis vastu peavad? Mina olen omadele ostnud Benetti kotte ja soodasd ja üks kott peab ka kaks aastat vastu, üle aasta ostan uue.
 
daah 21. august 2003, kl 09.06
antud koolilaps, kellest juttu, käis sama kotiga 3 aastat. kott käiks veelgi, aga laps on tydind ja vaja uut sygisel teistele näitamiseks:) jääb ilmselt matkakotiks:) kulunud veidi on, aga kui pestud sai, siis peris normaalne veel. katki kyll kuskilt pole.
 
rucanor 21. august 2003, kl 14.43
oma 5. klassi minevale ostsime (poiss ise valis) rüütli tn pop-spordist soodukaga (269.-) rucanori oma, neile on ikka tähtis, et oleks nö firma oma.
eelmine oli jeva ja sellega võiks vabalt veel 4 a käia, kui poiss ei arvaks, et see piisavalt popp ei ole.
 
tidrik 23. august 2003, kl 20.46
Isiklike kogemuste põhjal soovitan väiksemaid matkakotte. Kui just mitte tahta selle peal koolitreppidest alla sõita vmt. Endal lafuma oma ja mugavaim seljakott 11 aasta jooksul :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!