Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Poisslapse sexkasvatus
 
mitteteadja 22. august 2003, kl 09.59
Poiss(12) hakkab jõudma sellisesse vanusesse, kus oleks vaja talle seletada, millised muutused tema kehas lähiajal toimuma hakkavad. Naisena oskan tüdrukule seda seletada, aga poisile mitte. Suguelu kohta olen juba rääkinud, natuke siiski ka keha arenemisest nii palju kui kindlalt ise tean. Kuna ma aga kõike ise ka ei tea, siis olen jäänud poisi mõnele küsimusele vastuse võlgu. Kas oskab mõni soovitada mõne internetiaadressi, kus saaksin sellealast infot, või jagab keegi omi teadmisi siin!
 
teadja 22. august 2003, kl 11.03
Raamatud "Mis seal allpool toimub" nii poistele kui tüdrukutele. Kui juba hiljaks pole jäänud. Minu poiss luges esimest üheksaselt. Tüdrukute oma ei pakkunud talle veel kümneselt erilist huvi. Igatahes on need tal olemas ja käepärast, vaatab kui tuju tuleb. Osta mõned selliseid (neid soovitas perekonnaõpetuse õpetaja), aga on teisi ka, ja pane talle käepärast.
 
mitteteadja 22. august 2003, kl 13.59
 
hunt 24. august 2003, kl 19.22
üldiselt koolis räägitakse ka sellest, kasvõi klassijuhataja tunnis
 
Lotte 24. august 2003, kl 21.28
Koolis terviseõpetuse tunnis räägitakse päris põhjalikult.
 
Diana 24. august 2003, kl 22.11
www.amor.ee
 
üks ema 25. august 2003, kl 15.09
minu poeg tunneb juba 4,5 a-selt huvi mõningate sooerinevuste kohta ja küsib huvitavaid küsimusi, mida pean valgustama tasapisi...äkki tõesti hiljaks jäädud...eks õues ja koolis ta ju ka üht-teist kuuleb ( poiste käest ).
 
Minni 25. august 2003, kl 19.32
Oh need põngerjad uurivad ise kõik välja. Küllap isegi näinud telekast, ajakirjast milline suur mees välja näeb. Poistel pole ju mingeid dramaatilisi muutusi. Koolis on ka programmid vastavalt tehtud. Tüdruku puhul on see vajalikum, et ära ei ehmataks, kui ükspäev mens hakkab. Minule igatahes ei räägitud sellistest asjadest kunagi, aga leidsin omal käel raamatud.
 
A. 26. august 2003, kl 09.43
Kas laseme vanamoodi edasi, et pimedas ja teki all!? Kallid vanemad, oma lapsi tuleb ikka ise harida, mitte oodata, et kool ja tänav seda teeksid!!
 
mitteteadja 26. august 2003, kl 17.29
Ma ei mõelnud sedasi, et ma ei tea, mismoodi näeb välja poiss ja mismoodi tüdruk. Pidasin silmas seda, millised muutused toimuvad poisi kehas kuni täisikka saamiseni. No seda, et karvad hakkavad kasvama ja häälemurre tuleb, ma tean ka ise rääkida. Aga vat selle pisikese nokukesega mis toimub selle perioodi sees, selles osas jään hätta seletamisega. Ka seda tean, et toimuvad iseeneslikud/kontrollimatud seemnepursked, aga mis vanuses need pihta hakkavad?? Ütlesin mehele, et seletagu poisile neid asju, kuna tema peaks sellega kursis olema, aga ilmselt on tema suureks sirgumisel see periood vahele jäänud, et ei soostu lapsega sel teemal rääkima, või häbeneb, ei teagi. Igatahes väidab minu poisslaps, et tal juba noks seisab ja purskab vägevalt. Ise kahtlen selles, aga vistrikud hakkavad juba näole tekkima küll. Käisin raamatupoes otsimas raamatut "Mis seal allpool toimub", aga ei leidnud. Poiss kahmas hoopis kamasuutra raamatu, kõva vennike teine. Äkki polegi vaja talle seletada midagi..., Kuidas teised vanemad sellesse suhtuvad?
 
dr poolamets ja... 02. september 2003, kl 13.14
...pelgulinna noorte nõustamiskeskus! Seal on väga shefid inimesed nõustamas, nii sind kui su poega! Käidud. Proovitud.
 
makaak 10. september 2003, kl 16.34
12 jah? Siis peakski just koolis nendest asjadest rääkima. (vähemalt mul oli nii) Meil oli väga hea inimeseõpetuse õpetaja ja sealt sai küll kõik teada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!