Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Piduriided
 
Tiina 26. august 2003, kl 12.35
Paar teemat allpool otsis üks ema pojale pintsakut. Teda ma kahjuks aidata ei saa, sest ise otsin samuti. Kas keegi kuskil ei korralda just pidulike , vähekasutatud riiete ost-müüki. Tüüpiline on, et pidulike pükstega käib poisss paar-kolm korda ja tuleb jälle uued osta. Samas on aktustel lapsed kenasti riides. Kuna olen kõik teadaolevad komisjonikauplused läbi käinud ja tõesti kusagil midagi pole, siis kas visatakse pidulikud riided pärast paari korda kasutamist ära? Sama ka tüdrukute kleitidega. Need peaks ju kusagil ometi olemas olema. Ehk keegi oskab juhatada.
 
einoh 26. august 2003, kl 13.27
vaata seda www.perekool.ee lapse areng. Nood korraldavad pidevalt mingeid lasteriiete müüke ja virtuaalseid laatu.
 
Mai 26. august 2003, kl 19.35
Mina nägin Kristiine Prismas poiste pintsakuid, pükse ja veste. Olid tumesinised ja mustad.
 
deevi 26. august 2003, kl 20.49
Meil on ikka paar aastat ühede riietega laps ära käinud.Eriti, kui püksid osta pikemad v õi sellised, kus mantsett on keeratud peale ja teine aasta saab selle vajadusel alla lasta ja pressida.Pluuse saab ka suurema, kaheks aastaks osta, sest varrukad ju nööbiga kinni ja käele ei kuku.
Ja kõik, mis vanemale pojale väikeseks jääb, saavad nooremad järjest endale.Nii, et tasub vist lapsi juurde muretseda.
 
otokas 29. august 2003, kl 15.06
Müün poiste pintsakut, pikkus 120 cm (mahub kuni 126 cm pikkusele). Musta-halli ruuduline, väga kift materjal sees vooder must. Kaks nööpi, kaks taskut+ rinnatasku. Hind 80.-
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!