Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
1. sept.
 
mildi 29. august 2003, kl 13.55
kuidas tähistate 1. septembrit, kui esimene laps läheb esimesse klassi?? mida koos perega ette võtate??mida head õhtusöögiks pakute?? on see ju uue eluetapi lagus ikkagi...
ehk on häid ideid???
tänud
 
Krista 29. august 2003, kl 14.10
Korraldame pärast aktust väikese koosviibimise, kus peale suurema venna ja ema-isa ka onu ja tädi oma perega ja vanaema-vanaisa. Koosviibimine toimub kodus ja pakun seelel päeval oma lapse lemmiktoite: täidisega wrappe, friikartuleid ja grillitud kanakoibi. Magustoiduks ostan "Pagaripoiste" kohupiima-martsipani tordi, mis on minu lapse lemmik. Joogiks erinevad mahlad ja lasteshampus. Täiskasvanutele alkoholiga shampus ja vein. Päris õhtul, kui külalised on läinud, lähme lapsega veekeskusse (elame Keilas) ujuma. Talle meeldib see hirmsasti ja ujumisest pole ennem talle ette teatatud, nii et see on üllatus. Kingiks saab ta lipsu koos lipsunõelaga. Minu pojale nimelt meeldib käia riides "nagu issi" ja ülikond sai suure norimise peale juba ennem ostetud. Nüüd siis lips ja tema suur unistus-lipsunõel. Vanavanemad lubasid kinkida uued suusad, sest vanad on väikseks jäänud ja onu-tädi küsisid juba, kas lestad oleks hea kingitus. (poiss õppis suvel ujuma ja hakkab sügisel trennis käima)
 
annika 29. august 2003, kl 14.11
õhtusõõgiks võiks pakkuda lapse lemmiksööki(milleks on arvatavasti pizza,friikartulid)ja osta tordi või kringli
 
L. 29. august 2003, kl 14.22
Meil oli alati ainult tort 1.septembri puhul.
 
riima 29. august 2003, kl 16.45
Meie ka teeme koosistumise kodus. Tuleb ka issi, kes meiega koos enam ei ela. Ikka laste lemmiktoidud ja tort ka muidugi. Selline klassikaline - nagu siis kui ise koolis käisin.
 
Õnnelik 29. august 2003, kl 17.11
Meil läheb noorem 1.klassi ja suurem uude kooli 2.klassi. Nii et justkui kaks algust korraga. Kindlasti teeme koos lastega eelmisel õhtul tordi valmis (kaunistamine jääb siis enne serveerimist muidugi), 1.sept. lõunaks/või õhtuks loodan jõuda pizzat küpsetada. Võib muidugi juhtuda, et tegelikult ei jõua ja tuleb kiiresti mingi valmistoit osta.
Noorem laps saab kooli alguse puhul käekella kingiks, vanem sai oma kingituse kooli sissesaamise puhuks kätte juba siis, kui tulemused selged olid.
 
Milla 29. august 2003, kl 19.47
söök ei olegi nii tähtis, kui koosveedetud aeg.
 
hm 30. august 2003, kl 11.43
miskipärast kijutab l. alati teemadesse kuidas tema peres omal ajal oli, hoolimata küsimuse vormist?
ootab haletsust? tahab kiidelda askeetlusega?üritab väljendad, et kõik peaksid sama mudelit järgima?
 
May 30. august 2003, kl 14.30
meil oli ka tort ainult, mingit suuremat söömingut ei olnud. Vanaemad käisid ka külas ja niisama istumine ja koolimuljetest rääkimine oli...
 
ave 30. august 2003, kl 19.04
meie käisime vist kuskil söömas, midagi erilist ei teinud
 
pii 31. august 2003, kl 19.05
See on ju kogu pere pidupäev. Ikka tuleb tähistada.
 
Triin 31. august 2003, kl 19.20
Mina ei mäleta, et kunagi esimest septembrit tähistatud oleks. Päev nagu iga teinegi.

Miks selle ümber sellist trianglit lüüakse, ma ei tea.

Kui te peale suvepuhkust tööle lähete, siis ka tahate tähistada ve Klge, enamusel lastel on kopp ees...

Noh, kui just esiemsse klassi läheb, siis tarvis korraldada vabaduse, nooruse ja ainulaadsuse peied.

:(
 
murjan 01. september 2003, kl 08.24
Triin, kullake, küll Sinu jaoks võis kooliaeg kole tunduda, lausa sunnitöölaager :)) Enda kooliajast mäletan, et kuigi igal kevadel tuli tüdimus kallale, siis juba augusti lõpus ootasin uut kooliaastat, ehk oli mul lihtsalt nii tore klass.

Enda laste kooli alguse puhul mingit erilist tähistamist koos külalistega pole toimunud, aga tort on alati ostetud, ka tudengipõlves, sest koos maiustada on tore ja meil on üldse mingi shokohoolikute pere :))

Head uut aastat kõigile kooliminejaile ja nende vanemaile!
 
moss 01. september 2003, kl 08.51
Triinul endal järjekordse kooliaasta ees hirm. Minge lugege noortekat - enamused ootavad kooliminekut. Meil oli ka kodus pereringis istumine ja laste lemmiktoidud. Aga kuhugile väljaminek on kindlasti hea mõte, nagu näiteks seesama veekeskus. Igal juhul ei ole see "päev nagu päev ikka". Juba seepärast, et arvatavasti leiate lapse jaoks rohkem aega ja tähelepanu.
 
aili 01. september 2003, kl 08.51
Ei osta midagi, sest eile oli just lapsel sünnipäev ja siis ostsime nii tordi, kui muud asjad.Täna on järgi veel nii salatit, kui torti ja komme ja muud näksi.Nii on iga aasta olnud.Kuigi lapsi käib meil koolis 4.Eraldi oleme siis midagi teinud, kui uus laps jälle 1-sse klassi astub.Nüüd kodus enam ühtegi koolieelikut pole, kõik käivad koolis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!