Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
TÜ Täppisteaduste kool
 
aku 02. september 2003, kl 14.10
Kas kellegi laps on sellest osa võtnud (täpsemalt matemaatikast). Koduleheküljelt uurides sain aru, et gümnaasiumiastmes tuleks ära teha sisseastumisülesanded ja kogu asi käib nö kaugõppe vormis. Kas see on mõeldud ainult üliandekatele või võiksid selles osaleda ka lihtsalt matemaatikat normaalselt jagavad. Poisil suund tehnikaaladele ja väheke lisamatemaatikat ei teeks halba.
 
mmm 02. september 2003, kl 14.26
kasutegur null, vähemalt hilisemal TÜsse sissesaamisel.
 
aku 02. september 2003, kl 14.32
Miks null, ega ei eeldagi, et selle eest mingit lisapunkti peaks antama. Mina loodaks kasu sellest, et pannakse lahendama tavakooli tasemest raskemaid ülesandeid, siis ehk tuleb ka kunagisel riigieksamil parem tulemus ja see olekski see kasu. Aga ei ole muidugi üldse kursis selle süsteemiga, jaga kogemust kui sul on!!
 
Norija 02. september 2003, kl 14.56
Olen omal ajal seda ise teinud, siis oli ta nimi natuke teine, praegu unise peaga ei tule meelde. Meenus, MFK: Matemaatika-Füüsika Kool. Muide, sellest aastast on tal jälle mingi uus nimi.
Mina soovitan küll soojalt. Kui poiss tehnikahuvidega on, siis võtku füüsika ja informaatika ka. Pooleli jätta jõuab alati, kasuks tuleb kindlasti.
Ülesanded... Noh, liiga lihtsad ei ole. Õppida on vaja. Peamine efekt asjast ongi selles, et õpetab õppematerjale kasutades õppima. Koolis kipub klassis alati palju aeglasema taibuga õpilasi olema, neile nämmutatakse kõik nii läbi, et reaalainete peale vähegi lahtisema peaga tegelasel pole vaja kodus raamatut lahtigi võtta. Igav hakkab ja pärast läheb ülikoolis raskeks, kui oled harjunud sellega, et kõik puust ette tehakse ja punaseks värvitakse.
Mis üliandekaid puudutab, siis neid on Eestis nii vähe, et neile ei viitsiks keegi midagi korraldada.

Uuri täpsemalt siit:
http://www.ttkool.ut.ee/index.html
 
. 03. september 2003, kl 19.55
mina ka käisin, tasub ikka ära, kui poisil vähegi viitsimis on. sest ülesannetega on ikka pusimist, nii imelihtsad nad muidugi ei ole. aga pooleli jätta saab tõepoolest ükskõik millal ja iseseisva mõtlemise arendamisel on kasu igatahes palju.
 
LL 05. september 2003, kl 08.44
vend käis ja kui kooli lõpu hinne on 4-5 saad tu's sisseastumisel lisapunkte küll
 
marge 05. september 2003, kl 15.33
minu poeg käib seal juba mitu aastat, lahendab ülesandeid ja käib olümpiaadidel. teda ennast huvitab ja miks mitte, kui pead on selle ala peale.
praegu alles läheb gümnaasiumi nii et ülikooli eksamite peale ta vist veel ei mõtle.
 
... 05. september 2003, kl 15.54
mina ka kunagi käisin ja mulle väga meeldis. kihvt oli just see suhe juhendajatega -- meid võeti ikka nagu omasuguseid, ei olnud sellist suhtumist, nagu koolis õpilastesse
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!