Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Koolikohvikud ja muud
 
Ulla 03. september 2003, kl 07.34
Kooli ma ei nimeta, aga viriseda tahaks küll.Teeb tigedaks,et koolibaarides müüakse sellist jama.Kool ju peaks suutma kokkuleppele jõuda, mida seal ikkagi müüa lastele.Ega see mingi monopol ole ju.Meie laste koolis on müügil vaid cola ja fanta jms joogid.Pealegi on need nii kallid.Võiks saadaval olla hoopis odavamad asjad.Tee, piim ,klaasiga morssi ja mahla.Saiakeste vastu pole mul midagi, aga toiduvalik on ka väike.
Miks üldse lapsa peab seal sööma, küsib mõni?Ega alati ei söögi, aga vanem poiss käib päris tihti, sest koolitoidust jääb väheseks ja kui on pikk päev, siis tahaks küll lisa, tal on iga päev päevaraha kaasas, niipalju, kui maksb tavaline koolitoit ja kui see ei sobi või tahab juurde osta hiljem ,siis ostabki.Noorem laps sööb muidugi vaid koolitoitu.
Lihtsalt mõtlesin, et koolikohvik võiks ju erineda muudest taolistest.PS.Meie koolis on remont ka praegu ja enne oktoobrit ei saagi lapsed mujal süüa, koolis aga üle 1000 lapse!
 
marit 03. september 2003, kl 13.45
nõus sinuga. Koolikohvikud meenutavad tavalisi putkasid, kus osta saab vaid kommi, šokolaadi ja coca colat. Minu arust võiks seal ka teed müüa, sooje viinereid vähemalt (ikka parem kui tupla + coca).
 
leffagirl 03. september 2003, kl 14.15
meie kooli puhvetis oli vahepeal nii,et krõpse ja limonaadi ei müüdud,et ebatervislik,mis oli minuarust jumala nõme...sest siis mindi neid ju poest ostma ikkagi...aga jah,rohkem asju võiks seal küll lolla...LISAKS cocale jne.võiks neid sinu viinereid ja asju ka veel olla...
 
leffagirl 03. september 2003, kl 14.15
meie kooli puhvetis oli vahepeal nii,et krõpse ja limonaadi ei müüdud,et ebatervislik,mis oli minuarust jumala nõme...sest siis mindi neid ju poest ostma ikkagi...aga jah,rohkem asju võiks seal küll lolla...LISAKS cocale jne.võiks neid sinu viinereid ja asju ka veel olla...
 
carmen 03. september 2003, kl 18.52
Aga meie puhvetis on nii, et müüakse ka sooja toitu, cocat ja krõpse pole. Vahetunnis ei saa lapsed välja putkast ka ostma minna, sest väljaminek on keelatud, õpetajad valvavad ust :)
 
Milla 03. september 2003, kl 21.43
sest väljaminek on keelatud, õpetajad valvavad ust :)????
Kas tegu on kinnise asutusega või??????
 
to Milla 03. september 2003, kl 22.08
muide, tänapäeval on väga paljudes koolides välisuks koolipäeva ajal lukus. et ei käidaks suitsetamas ja ei lastaks tundidest jalga.
 
age 04. september 2003, kl 08.04
Valvatud uks kaitseb ka võõraste sisseulemise eest, narkojobude eest näiteks.
 
chick 04. september 2003, kl 17.57
minu endise kooli kohvikus müüdi ka salateid, võileibu, teed, puuvilja,saiakesi(pole küll ülimalt tervislik, kuid parem kui kommid) ja pitsat
 
Arvaja 06. september 2003, kl 17.47
Meie koolis polegi kohvikut.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!