Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Merivälja kool.
 
Jorde 04. september 2003, kl 14.21
Nii siis nüüd ongi, et Pirita Gümnasiumi lapsed istuvad põrandal,PG alluv Merivälja kool tehtigi jälle 6-klassiliseks.
Kombinatsioon huvitav.Kõige põnevam aga see, et teated Peeter Laanemetsast,kes ajas suvel purupurjus peaga alla lapse ja teatati tema vallandamisest, märatseb koolis edasi!?
Kaja Laanemets, kellesse ma suhtun küll sümpaatiaga,v.a. mõningad apsud,kuid kellel neid ei juhtu, pidi lõpetatama töösuhted seoses töölepingu lõppemisega.Ei muutu siin riigis midagi, ainult sõnad.
 
põh 04. september 2003, kl 21.10
Tegemist on siiski Kaja ja Peeter Laanmäega.

Aga Peeter Laanmäe kooli edasijätmine on siiski midagi sellist, mille kohta pole sõnu.
 
koprake 07. september 2003, kl 20.58
Merivälja kooli pole siiani kuueklassiliseks tehtud. Haridusamet plaanib kaks kooli hoopiski liita.Merkale jääks ainult algkooli osa ja edasi peaksid lapsed piritale minema.Lubatakse käiku panna koolibussid.Kuna merka kooli kui sellist enam ei jää, vaid tuleb pirta kooli filiaal, siis Kaja Laanmäe kaotab oma töö nagunii.Haridusametist Meelis Kond igatahes teatas, et Kaja Laanmäe peab Peeter Laanmäe vallandama,aga ennäe imet kool kuulub ilmselt Laanmäedele, mitte riigile, sest Peeter Laanmäe on jätkuvalt ametis.
Teen ettepaneku nimetada Merivälja Põhikool ümber Kaja Laanmäe erakooliks ja kehtestada alates sellest õppeaastast ka õppemaks, sest nii oleks asi korrekselt ikkagi vormistatud.
 
salajane 14. september 2003, kl 21.29
läänmäe on kooli omanik!see on tema kool!irw!teeb mis tahab!võtab kõik mõrvarid õpsideks kui tahab
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!