Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
vanaema on vanamoodne
 
lii 07. september 2003, kl 01.20
ostab pidevalt pojale mingeid rämps-riideid säästumarketist ja muudest kehvadest kohtadest
Enne kooli nagu nii eriti ei pöörand riietusele tähelepanu kuna nagunii lõhkus õues riided ära ... nüüd viskan osad asjad kohe minema ...
Nüüd vanaema on poisile jalga pannud sukkpüksid, pojale need meeldivad, AGA KOOLIS HAKATAKSE JU NARRIMA sukapükstes käijaid.
 
lii 07. september 2003, kl 02.00
... ka lasteaias varustas vanaema last sukapükstega ...
 
Milla 07. september 2003, kl 15.00
Ütle talle seda delikaatselt, et pole vaja osta. Või kui nii kangesti tahab, siis soovita tal korraga veidi kallim asi osta, korralikust poest.
 
pillekas 08. september 2003, kl 10.51
isver,mis nendel säästumarketi riietel siis viga on?Ma saan aru kui kaltsukast ,et kantud või vanad.Ma ostan küll nii endale kui lapsele säästumarketist riideid.
 
pliiats 08. september 2003, kl 11.38
Kui poisile meeldivad siis milles probleem. Muide päris paljud poisid kannavad talvel pika pesu asemel sukkpükse - mugavamad, ei teki "õhuvahet" sokisääre kohale.Mingil ajal siin keegi ahastas, et mis küll saab,16 a poiss kannab talvel treeneri soovitusel trennis sukkpükse dresside all, tembeldas oma lapse transvestiidiks peaaegu. Olge ikka normaalsed. Niisuguse snoobitseva suhtumisega vanemate lapsed narrivadki koolis teisi riiete pärast. Kust tulevad laste kõnepruuki "saastamarket" ja muud sellised sõnad. Ise nad neid välja ei mõtle.
Uute riiete äraviskamine on küll eriti solvav ja inetu, vii siis heategevusse, kui üldse ei kõlba.
 
marit 08. september 2003, kl 12.42
nõus pliiatsiga
 
kas te ei leia 08. september 2003, kl 17.18
keegi teeb ju neid va sukkpüksi teemasid lausa regulaarselt päris mitmetesse foorumitesse.
niiet kõige tõenäolisemalt on tegu kelllegi haige fantaasiaga..ma saan aru kui esimene kord on naljakas.
 
lii 08. september 2003, kl 23.53
TO pliiats, TO kas te ei leia
igaüks leiab vist mingi teema oma väravasse
kuid riideid ära tõepoolest ei viska, need jäävad kasutusse kui me oleme maal memme juures.
Sukkpükstest niipalju, et tõesti on olnud sukapükste teemasid ja sealt ikkagi kumab läbi, et osad kannavad ja osad ei kanna sukapükse.
Probleem selles, et laps kannab, aga ta võib ju jääda mõningate "kangelaste" jaoks naerualuseks
 
m 09. september 2003, kl 09.05
Naerualuseks saadakse ebakindluse, mitte sukkpükste pärast.
Kui poiss tahab kanda ja ta enesehinnang on paigas, on tõenäolisem, et ta saab ise trendiloojaks ja ka teised poisid käivad probleemideta sukkpükstega edasi.
 
n 11. september 2003, kl 15.09
m-ga nõus.Mul oleks hea meel kui minu laps paneks,hoolimata narrijatest,selga asju,mis talle ENDALE meeldivad ja mugavad kanda on.Tegelikult ei taipa ma,kust see sukkpükste vihkamine tuleb.Kuuldavasti oli eelm.talvel puuvillaste sukkpükste pärast tüdrukuidki narritud(algklassid).
 
ode 13. september 2003, kl 20.51
Mina küll ei ole kuulnud, et keegi oleks algklassides poisse sukkpükste pärast narrinud, pigem jääb naerualuseks pika aluspesuga. Väiksele poisile on sukkpüksid talvel üsna vajalikud riideesemed.
 
mari 15. september 2003, kl 15.47
Oi, sa oled ikka tänamatu küll. Vanaema ostab su lapsele riideid ja virised ka veel. Mina oleks väga tänulik,k ui keegi tooks mu lapsele midagi, koguaeg pidanud ise hakkama saama. Sukapükste teema kohta olen kuulnud küll,et võib poisslastel probleeme tekitada koolis:),aga kui laps ise on nõus kandma, siis miks mitte. Ja kui sulle need asjad ei meeldi, siis anna kellegile teisele,kes neid vajab.
 
Melanie 16. september 2003, kl 09.39
Esimese klassi juntsud veel üksteist ei narri. Enamus esimese klassi poisse kannab sukkpükse, selles pole midagi häbiväärset!
Pealegi, kui vanemad ise lastesse oma veendumusi ei sisenda, siis lapsed ei tee väljagi kuskohast ja millised rõivad on ostetud. Nii väikestel lastel on veel rikkumata maailmavaade.

Minu poeg pole päevagi sukkpükse kandnud. Kui talle väiksena prooviti neid jalga panna, siis tõstis hädakisa. Sai meelitatud ja selgitatud, aga midagi ei aidanud. Küllap tundis end nendes liibuvates torudes ebamugavalt. Olen ostnud seetõttu jahedamaks aastaajaks voodriga pikad püksid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!