Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Ratsutamine
 
Obene 07. september 2003, kl 16.21
Kus saaks 13 aastane tartu tüdruk ratsutada?
(Ja mis oleks siis kuu aja hind?)
 
hobusesõber 07. september 2003, kl 17.28
1.võta ette neti avaleht
2.meelelahutuse ja hobi alt vali: sport/ratsasport/hobuseinfo lehekülg/ratsutamine
3.sealt leiadki Tartu ümbruse ratsutamisekohad ja muu vajaliku info
Head ratsutamist!
 
nurr 07. september 2003, kl 20.59
Tahaks soovitada perekond Saksa talli Luunja lähedal. Tõeliselt meeldiv teenindus, toredad hobused, rahulikud, sõbralikud ja asjalikud treenerid. Perenaine on super!
 
aya 10. september 2003, kl 11.50
Soovitan ka Saksa talli, oma tüdruk(11) käib juba poolteist aastat ja ind aina kasvab. Vanuse poolest sobib 13-aastane sinna seltskonda väga hästi.
Hind sõltub sellest, mitu korda nädalas käia.
Kõige rohkem meeldib mulle sealne õhustik, kõik tunnevad kõiki ja omanikud ei ole mitte "ülemused kõrgel-kaugel", vaid tunnevad kõiki lapsi(ja suuri) nägu-ja nimepidi. Lisaks on mitu korda aastas vahvaid üritusi.
 
nurrule ja ayale 10. september 2003, kl 15.14
Mina küll saksa talli ei soovitaks. Palju paremaid kohti on olemas, näit. nädalavahetustel käimiseks - Timmo Tallid Põlvamaal, Leigo talu ja Toomas Oinus Vidrikel.
Saksa tallid olid kõva sõna tollal kui võsa seal töötas (treener Marko Villemson), pärast tema äraminekut ei tea küll sääl mõnda treenerit, kes oleks võimeline koolitama nii sportlast kui ka algajat. Või näiteks väga hea treener oli Margit. Aga tollal kui Tiina seal oli, ei õpetanud too midagi. Keskealised naisterahvad käisid trennis, lihtsalt istusid tund aega hobuse seljas, hobused kõndisid, kugu tahtsid.
Näiteks õpetatakse seal (nagu ka paljudes teistes kohtades) vedama ratsmeid üle kaela, kuigi seda ei tohiks teha, sest mingil põhjusel võib hobune nende otsa komistada ja ratsmed katki teha.
Mine Timmo juurde!
 
võhik 10. september 2003, kl 18.25
15:14 kommenteerija - mida tähendab üle kaela ratsmeid vedama? ei saa Su mõttekäigust aru. Palun selgita!
 
hobusesõber 11. september 2003, kl 17.35
Ei saanud ka hästi aru! Võiks selgitada küll arusaadavamalt!
 
girl* 14. september 2003, kl 18.39
ratsmeid üle kaela vedama peaks loogiliselt tähendama, et kui hobust pöörad siis tõstad käe koos ratsmeda teiselepoole kaela aga siin jutus jäi see küll arusaamatuks mida mõeldud oli....
 
hobusesõber 15. september 2003, kl 19.05
Hakkan vist taipama, mis see "segane" selgitus tähendas. Uuesti üle lugedes jäi nüüd arusaam, et hobust käekõrval jalutades võtavad paljud ratsmed hobuselt üle kaela ära ja hoiavad neid käes. Nii võib tõesti hobune komistada, kui lasta ratsmetel käes ripneda. Võin õelda, et mind küll nii õpetatud pole, käekõrval hobust jalutades on ratsmed ikka hobusel üle kaela.
 
Pirts 16. september 2003, kl 18.18
Käisin ise Saksa tallis sõitmas ja seal ei vedanud keegi ratsmeid lohinal mööda maad ... kust selline info? Pealegi sõltub ju "headus" suurest sellest, mida saavutada tahetakse. Kui eesmärk on normaalsel tasemel ratsutama õppida ja sellest lihtsalt rõõmu tunda, siis sobib Saksa tall küll väga hästi. Trennitegijale ja sportlasele jäävad kõik Eesti tallid millalgi kitsaks :)))
 
ljuba 15. oktoober 2003, kl 06.32
ikka minu peal saab ratsutada, tüdruk jääks väga rahule :=
 
Toloores 09. juuni 2020, kl 10.55
Kõik on väga hästi!
Pole ju vaja hädaldada.
Ma käisin ise seal ja kui hoiad ratsmeid õigesti
siis ei takerdu hobuse jalad ratsmetesse
 
Jõehobu 17. september 2021, kl 14.52
Hobuse protsessoriks on ohjad ja piits.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!