Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
"juustukas"
 
emme 11. september 2003, kl 14.41
Pidin mõnda aega arvutiga töötama aga pidin mürgituse saama-juustuhais.Enne mind oli arvutis mu 11.a poeg oma 2 sõbraga.Ma ei saa aru,miks vanemad ei õpeta oma lastele lihtsamaidki hügieeninõudeid ja ostavad vahetusjalatsiteks kinniseid tosse?Vaesed õpetajad,kes sellises jubedas pilves päev otsa olema peavad.
 
juuks 11. september 2003, kl 15.26
jube jah. Pubekatel niigi higinäärmed topeltkoormusega tööl ja hais kiire tekkima. Sokke nad ka ei vaheta.
 
õps 11. september 2003, kl 16.06
to emme Jube jah! Kuid see pole veel kõige hullem!
 
emps 11. september 2003, kl 21.03
meil küll vähemalt kord selline, et iga päev puhas sokipaar ja puhtad trussikud ja kindlasti vähemalt ülepäeviti dušši alla ja talvel igapäev uued sukapüksid.
poiss (12) ise saab sellest juba peaaegu aru, kuid kui sõbrad külla tulevad siis teen juba ennem akna lahti
 
zz 12. september 2003, kl 10.57
Meil kodus sama teema juba aastaid.Vahel ununeb siiski,kuid puhtad sokid iga päev on reegel.Ning töesti,peale söprade lahkumist ei kannata lapse tuppa hulk aega nina pista.Jooksen vaid kiirelt akent avama ja ruttu välja.Esikus,kuhu jalatsid jäetakse,sama probleem.
 
to emps 12. september 2003, kl 11.08
Jumala pärast, miks sukkpüksid 12-aastasel??? Minu samavana saaks rabanduse ettepaneku peale neid kanda.
 
? 12. september 2003, kl 12.16
Ja miks mitte sukkpüksid?? Haiged inimesed
 
Marjaleena 13. september 2003, kl 10.31
No tere, kas peab ostma sügiseks lahtised kingad või? Meil on kolm noort, vahetavad sokke ja on üldiselt puhtad, aga pool aastat vanad kingad haisevad esikus küll. tegelikult peaks kingi ka tuulutama ja peaks olema mitu paari kingi, et vahetada kogu aeg, aga mina küll ei jõua igale lapsele igaks hooajaks isegi vaid kahte paari viimase peal kingi osta. aga kingad,tossud peavad olema viimase peal, küsige seda meie noorte käest, kui ei usu.
 
to Marjaleena 13. september 2003, kl 15.14
vahetusjalatsitest oli jutt,sandaalid sobivad aastaringi koolis sees kanda. ja kui on korraliku firma tossud,kannatab neid isegi pesumasinas pesta(meie pere Nike`d on kõik pesumasinast läbi käinud,korduvalt),kingade puhastamiseks(ka seest)on poes vahendid täitsa olemas.
 
klc 14. september 2003, kl 13.49
Oma poisid (15, 14) on mul hülged ja vahetavad sokke jne. Kui tulevad võõrad poisid, kes toovad endaga lõhnamuutust, olen demonstratiivselt ja rõõmsameelselt akna avanud, küsides kas poisid ise ära ei lämbu, et teeme täna sauna või midagi. Vähemalt kaks võõrast poissi on solvumata vihjest aru saanud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!