Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
kuidas käib teie 12 aastane poeg riides
 
lea 15. september 2003, kl 22.13
milliseid riideid kannab, milliseid ei kanna
kas on kerge leida lapsele sobivaid riideid ....
lihtsalt huvitab
 
eva 15. september 2003, kl 23.32
11-aastane poeg mul, riided peavad olema nagu teistel, kõige parem kui firmamärgiga, kas ka puhtad ja terved, pole tema jaoks oluline. on suur ekstreemspordi huviline ja kannab ka vastavaid riideid - võimalikult lohvakaid pükse - pluuse, peamiselt second handist või ise õmmeldud.
 
Tiina 16. september 2003, kl 08.33
Poeg 12 a. Eks need firmariided ikka ole.Jalgpallipluusidest huvitus vahepeal,pikad püksid on olemas nii heledad kui ka tumedad,tossud firma omad (olen ka turult paar aastat tagasi ostnud aga ega neid ju ei kanta.Käies pidid tallad klõbisema jamaeiteamiskõikveel.) Ausalt-jalanõudele pole mul kahju raha alla panna aga mingi pusa või pluuse eest 500 ka välja ei käi.Kõige tähtsam,et riided oleksid puhtad ja poss nendes riietes samuti pestud ja "triigitud".See on lugupidamine ka teiste inimeste suhtes.
 
Manni 16. september 2003, kl 10.49
Minu 12.a. poiss ei pane rõhku firmamärgile, õnneks! Tal on tähtis, et pükstel oleks palju taskuid, kuhu oma träni toppida. Üldriietus on tema stiilis ikka mitu nr. suuremad. Pikad püksid peavad kindlasti lohisema talla/kanna all. T-särk peab olema pükste peal, särgi peal siis pisut lühem pusa, ikka nii, et allolev T-särk ka välja paistaks. Sellisena on ta enda arvates popp. Jalanõude suhtes pole ta ka õnneks väga valiv. Ega mul rahakott ei võimalda ka kalleid firmatosse osta, pealegi kasvab ju jalg sellest kiiresti välja.
Kord lõikasin tal teksapüksid "parajaks", need nüüd rändasid prügikasti, kuna poiss vihaga lõikas püksid pikisäärt ribadeks, et ei peaks enam jalga panema. Sel aastal olin kavalam ja ostsin kohe väga parajad püksid talle, mis ei lohise kanna all. Ja kõlbab talle küll, sest taskuid on ju palju.
Vaatamata tema lohakale stiilile olen rahul, et laps lepib ka kaltsukatest ostetud riietega. Kuigi koolis käimiseks saab ikka päris uued riided ostetud. Vot nii on meil selle riietusega!
 
Sama 16. september 2003, kl 11.44
13.astasele poisile riideid laadalt või turult ei saa osta, kui ta ise kaasas on:) seetõttu tuleb hilpe osta temata.kuna kasvuiga, siis ei näe mõtet osta kalleid firmariideid pooleks aastaks, millest ta ruttu välja kasvab.ka turul on korralikke asju.kodus saab öeldud, et on poekaup, kuid väike vale tasub end ära. nüüd kukuvad kohe esteedid kriiskama kasvatusest jne. las kisavad, karavan läheb edasi. puha, et hundid söönud ja lambad terved:))
 
jumps 17. september 2003, kl 10.26
põhiliselt dressides, tundub et lemmikriided. pluusid ripnevad ka vahest lausa põlvini. endal on paha vaadata, aga teha pole ka miskit. olen öelnud, et topi särk pükstesse, on ka nabal soojem, aga kes seda vanainimest ikka kuulab?
 
hille 17. september 2003, kl 18.52
Mul 11 aastane poeg kannab üle ootuste palju ülikonda,(neid on tal 3-helehall,tumehall ja bordoo...) ja kõikvõimalikud teatrid,kontserdid kus neid kanda...Muidu käib riides nagu tavaline teismeline,nagu eespool juttu.
 
Annely 17. september 2003, kl 22.10
12 aastane poeg.....lemmik riided on tal ikka laiad breigipüksid ja jakk peal...ikka lukuga ja firma oma........pusad ja teksad ka ikka lohvakad.
 
mumm 20. september 2003, kl 11.53
Mina ei saa ilma pojata midagi osta, sest siis ei või kindel olla, kas ta selle selga ka paneb. Käib ka lohvakates riietes.Kui olen kaltsukast ostnud, siis üks asi saab lemmikuks, teist selga ei pane ja mina aru ei saa, miks nii.
 
lorna 20. september 2003, kl 12.12
spordiriided on põhilised.nooh, firmamärki ikka jälgitakse. mõni riie on lausa kultusese- kantakse ribadeks, lühikeseks, pleekinuks. mõne asja olen pidanud lihtsalt poisi tagant ära varastama,et enam selga ei paneks ja ära visanud. lausa piinlik vahel , mis nirudega käiakse. :)))
 
liidia 20. september 2003, kl 16.00
Minu 12 a.poeg (varsti 13 a.) riietega ei pirtsuta, aga tütrele (14 a.) ei ole küll mõtet ilma temata riideid osta. Enamus riided on pärit Rootsist või kohalikest kaltsukatest (Rootsis ostab tädi, kes seal elab). Kohapealt ostetud uued riided on kas siis liiga kallid või jälle viletsa kvaliteediga, kui on odavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!