Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
punk
 
murelik ema 16. september 2003, kl 00.49
Suve jooksul poeg muutus ja nüüd on ilusast toredast poisist saanud kilisev-kolisev, lõhkiste riietega, pikkade juustega ära rõngastatud näoga punkar. Oleks põnev teada, et kas veel on lastevanemaid, kellede lastega selline muutus on toimunud mingi aeg? Ja kaua see küll niiviisi kesta võib?
 
LL 16. september 2003, kl 08.45
Võib kesta elu lõpuni aga võib ka vasikavaimustus üle minna. Kui ta sul tõsihingeline ja pungi tõekspidamistest aru saav poiss on siis täna jumalat et sa endale rullnokast poega ei kasvatanud:) Punk on lahe
 
pisar 16. september 2003, kl 09.48
Olin ka omal ajal punkar , õnneks vanemad leppisid , ei olnud meil sellepärast ütlemist. Hoopis võisin alati oma punkarist sõpru ka endale koju tuua . (olin ju siis nende silma all )
Ja tõesti midagi hullu ma ei teinud aga kestis see mul ligi kolm aastat ,siis vahetasin tagi jälle mantli vastu ja elu läks edasi . Punki aga kuulan siiani meeleldi (oma tütar ainult ei saa sellest aru ,polevat see õige muusika ega midagi ...)
 
punk 16. september 2003, kl 11.17
Punk on jah lahe. Olin ka vanasti. 15a tagasi nimelt. Nüüdseks täitsa korralik inimene. Ära sa riietumisstiilist ja soengust küll mingit probleemi tee. Lase möllab, see ju üsna ohutu viis. Tõesti õnn, et rullnokk ei ole.
 
spunk 16. september 2003, kl 11.36
Mina olin ka tulihingeline pungi ja heavy metal´i pooldaja. Nüüdseks on must sirgunud korralik kostüüminimene ja igasugune enese eksponeerimise kihk on kadunud, kõik sai juba nooruses välja elatud. Ausalt öeldes see punkarite seltskond oli tunduvalt intelligentsem kui toonaste diskopepude oma. Ja dikodel oli ka kaklemist ja vägivalda rohkem kui punk pidudel.
 
Maagia 16. september 2003, kl 12.02
Hehh... ma olin ka. Aga mis tegi mu ema? Ta viskas jõudumööda minema mu riideid... andis peksa... tahtis kaagverre saata pani hullarisse jne. No mis seal ikka, muiudgi tekkis viha. Kõige parem on lihtsalt see, kui ta sul koolis käiks, sest sellega tekib tavaliselt kõige rohkem raskusi. Muu välimus jne las olla. On see siis halb kui ta erineb pööblist? Jah jah just kool, aga ära sellisise nääklemisega igaksjuhuks pinda käi sest sa ei tea mis rektsionne see esile võib tuua algavas punkaris!
 
lorna 20. september 2003, kl 12.33
mul ka tütar punk. ise ütleb , et ikka päris punk ka pole. aga päris targad tüübid liiguvad seAL. no lollimaks ta küll ei lähe. peaasi, et koolis ikka käiks. niipalju kui mina tean pole nad ka mingid süstijad ja ninnavedajad. see on üsna tabu nende hulgad. õlli joovad küll ja vahest ehk väike kanep. oma kili-kolinatega näevad nad täitsa kiftid välja. niiet las aga olla.
 
kriss 26. september 2003, kl 10.58
Punk on lahe! Teatud kohtades võivad muidugi mendid ahistama tulla. Meid aeti lihtsalt välimuse pärast kumminuiadega taga, sest kellelegi tädile ei meeldinud "kamba" kogunemine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!