Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
lauatennis
 
emps 17. september 2003, kl 10.31
äkki keegi oskab aidata - otsin lauatennise trenni või mänguvõimalust 15a poisile Põhja-Tallinnas. ja veel: kuidas motiveerite oma poegi trenni tegema kui nad eriti ei viitsi (mõned kohe ei taha sporti teha) ja milliste aladega need vähe laisemad teil tegelevad?
 
maya 17. september 2003, kl 13.43
Kristiine spordikeskuses on lauatennis, kuskil Forelli tänavas, kas poiss ikka ise ka tahab trenni minna, sellest on vähe kui sina tahad, et ta käiks trennis.
 
emps 17. september 2003, kl 14.15
tänan infi eest! palusin tal välja mõelda vastuvõetava trenni. mõtles terve suve ja lõpuks leidis et lauatennis on see õige. no kui kauaks ta oma arvamuse juurde jääb, on iseasi. loomulikult ei käi nad trennis vägisi, ega ma mingi eilane ei ole, kaks teismelist last, kõva elukool juba ;)) vägisi trennitamisest on mul lausa isiklik kogemus, nimelt oskas isa minust kasvatada veendunud kehakultuuri vihkaja. just sundtrennidega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!