Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Arvutilaud
 
Mupsik 19. september 2003, kl 09.33
Kus Tallinnas saaks osta koju normaalse arvutilaua? Tahaksin lapsele saada sellise kus mahuks ka õppima ja liskas võiks mõni riiul olla ka raamatute jaoks.
Teadjatele tänud ette!
 
tutsik 19. september 2003, kl 10.18
oleneb sellest mida sa normaalse all silmas pead:) ja palju sa kulutada soovid.
mina ostsin oma lapsele uue kirjutuslaua pärnu maanteel, Kalevi kommivabriku(hetkel vabrik seal küll ei ela) kõrval paiknevast täispuidumööbli keskusest pesapuu. seal on päris hea valik kvaliteetset mööblit...
 
ema 19. september 2003, kl 11.26
Mõningaid normaalsid laudu võib leida Järve keskuse mööblipoest, Aatrium vist nimi. Maksavad 2000-5000
 
Hele 19. september 2003, kl 12.54
Tallinna Mööblimajas valik suur ja hindu ka igasuguseid.Mine vaata.
 
c 19. september 2003, kl 13.12
kõige mõttekam on osta tavaline suur kirjutuslaud. Kõik spetsiaalsed arvutilauad on minu hinnangu kohaselt absollutne nonsenss. Kui ekraani paned kõrgendusele, jääb liiga kõrgeks silmade suhtes, lapsele eriti. Kui klaviatuuri paned madalamale kui muu laud ei saa küünarnukke toetada ja käed väsivad ära. Et laua all on kasti jaoke eraldi riiul? - no miks kast ei saa põrandal seista?
 
veelyx 19. september 2003, kl 22.47
Kui Su lapse silmade tervis Sulle oluline on, ära mingil juhul osta sellist arvutilauda, kus kuvar on lauapinnast kõrgemal. Miks? Tee väike katse: võta kätte pliiats, hoia seda horisontaalasendis silmade kõrgusel. Tõsta pisut pliiatsit, jälgi seda pilguga. Siis langeta... Jälgi, missuguses asendis on silmade pinge kõige väiksem, missuguses kõige suurem.
Tööohtusjuhend arvutiga töötajale ütleb ka:
Kuvari kaugus töötajast 50 - 80 cm. Kuvari ekraani kõrgus on paigutatud nii, et ekraani ülemine tekstirida on vähemalt 10 - 15 cm töötaja silmade tasapinnast allpool.
 
murjan 22. september 2003, kl 08.55
Kindlasti kiida teda, et ta nii palju tööd teeb lugemise ja kirjutamisega! Ära sunni, vaid mõtle midagi välja, millega saaks teda lugema meelitada. Too koju mingeid huvitavaid lasteraamatuid, kindlasti õhukesi, et ära ei ehmataks, kasvõi koomikseid, kus palju teksti. Või palu tal endale midagi ette lugeda sel ajal, kui näiteks kood talle kampsunit või mida iganes teed. Saad öelda, kui palju sellest kasu on: Sinul jääb aega üle, et midagi tema jaoks teha, ta ise harjutab lugemist ja samas aitab Sind. Edaspidi on ehk võimalik leida ka mõni nipp kirjutama meelitamiseks, kas mõni kirjasõber või muinasjuttude kirjutamise konkurss, mille jaoks võiks ju mitu juttu kirjutada, et parim välja valida jne. Sul endal tuleb kindlasti mõni parem idee.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!