Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Õlipastellid-
 
Mitteteadja 26. september 2003, kl 15.58
vabandage mu rumalust aga-mis need on? Ostsin lapsele pastellpliiatsid(nii oli karbi peal kirjas:kolmnurksed pastellpliiatsid),nüüd tuli ta koolist ja ütles ,et jrgm nädal on neil õlipastelle vaja.Ja mul pole õrna aimugi,mis need veel on.Aidake,palun!!!
 
rocco 26. september 2003, kl 16.06
Ole mureta , need on eesti keeles rasvakriidid(vaata karbi peale neil on õlipastellid kirjas). A mis need pastellpliiatsid veel on?
 
katta 26. september 2003, kl 16.10
Õlipastelle kasutavad enamasti kunstnikud, näevad rasvakriitide moodi välja, aga määrivad käsi rohkem (koostis pisut teine). Mis on pastellpliiatsid, tahaks ise ka teada, kas nagu värvipliiatsid erilise süsiga?
 
Mitteteadja 26. september 2003, kl 16.38
Need pastellpliiatsid ongi nagu rasvakriidid ainult vähe jämedamad .(Maksimarketist ostsin,Venemaal toodetud)Peale on veel kirjutatud:"joonistamiseks paberile.papile puidule.Lihtne teritada,värvikihid kergesti eemaldatavad."Mul tekib juba kerge lootus,et äkki ei peagi nädalavahetusel kusagile linna sõitma,äkki kõlbavadki needsamad.
 
to mitteteadja 26. september 2003, kl 21.25
Pliiats on ikka pliiats, aga õlipastellid meenutavad tõesti rasvakriite. Nad on tõesti pehmemad ja "rasvasemad" ja tänu sellele saab nendega teha tehnikaid, mida rasvakriidid ei võimalda. Soovitan soojalt muretseda1
 
mittetaedja 26. september 2003, kl 22.30
Pliiatsil on ikka süsi sees ja puu ümber.Need minu ostetud näevad välja nagu rasvakriidid.Oled sa neid õlipatelle kusagil müügis näinud? Tartus näiteks?
 
pralle 26. september 2003, kl 22.40
Kunagi sai lapsele ostetud õlipastellid, aga tegelikult tõesti nagu rasvakriidid. Õps ütles kah, et ärge nüüd põdege, rasvakriidid on sisuliselt samad asjad.
Pastellid on tõesti sellised asjad, mis meenutavad värvipliiatsi süsisid, ainult et paberi peal lähevad laiali, kui näppida ja hõõruda näpuga. Hea variant sel juhul on joonistatud pilt näiteks juukselakiga üle pihustada.
 
koolilapse ema 26. september 2003, kl 23.30
Tartust ei tea midagi, aga kuna Tallinna Kaubamajas on neid mitmete firmade omasid:Lyra (on väga head), Color & Co ja veel midagi, siis usun, et Tartu Kaubamajs on ka kindlasti midagi.
 
Mitteteadja 27. september 2003, kl 09.18
Tänud kõigile.Tänu teile jälle nayuke tergem.Ilusat nädalavahetust!
 
cat 27. september 2003, kl 19.28
Kui saad, siis osta Faber-Castell'i omad - need on tunduvalt kvaliteetsemad, kui kõik eelpoolnimetatud. Ja rasvakriitidest on nad ülimalt erinevad.
 
suva 29. september 2003, kl 12.30
On Tartus ka, Annelinna keskuse koolitarvete poes on ja Sõpruse Sparis on ka ikka olnud. Olen näinud päris mitmel pool.

Hästi mõnusad kriidid on!
 
öökull 05. oktoober 2003, kl 02.08
Fabre-Castelli omad on 3-4 korda kallimad teistest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!