Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
kas koolipuhvet vajalik
 
kaari 30. september 2003, kl 15.52
koolipuhvetis saab lollide rikaste võsu vehkida iga päev sajakroonisega ja teisi mõnitada, kes lähevad sinna oma viiekroonisega või mõnel päeval pole üldse raha, et minna.Kas koolipuhvet peab kauplema reklaamikaupadega.Võiks olla vähemalt tervislikud tooted, kui puhvetit üldse vaja on.
 
pii 30. september 2003, kl 19.26
Koolipuhvet tahab teenida ja ülejäänud koolirahval pole kaasa rääkida midagi. Nii seal müüaksegi seda, mis lastele kasulik pole. Aga las ta olla, muidu hakkavad putkasse ja poodi trügima ja jama kui palju.
 
ema 30. september 2003, kl 19.28
tegelikult on hea, kui koolis on puhvet. minu laps sööb peale kolmandat tundi, aga kõigil päevadel on vähemalt 7 tundi, mõnel päeval ka 8. pika päeva peale jõuab ju kõht tühjaks minna, ning siis on hea, kui midagi osta saab. õnneks ei müüda nende kooli puhvetis vaid krõpsu ja colat, vaid ka väheke tervislikemaid asju. hinnad ei ole ka kõrged, tee ja morss ntx. 1 kroon, saiake 3 jne. umbes nagu poeski. ei ole ka kuulnud, et keegi eriti rahaga laiaks. vahel saab seal päeva lõpus ka prae osta, kui on üle jäänud, hinnaga 14 krooni, pool praadi 8 krooni. mina olen rahul. tegemist tallinna kooliga.
ah veel, õnneks ei ole neil seda coca-cola automaati ka.
 
... 30. september 2003, kl 23.04
mis sa selle 100sega teed seal?
ostad 10 pakki krõpsu?
niiumbes 25-50 saiakest?
 
triiton 01. oktoober 2003, kl 08.02
Tegelikult tahtsin siin ise ka täna pisut teise nurga alt koolipuhveti teema püstitada, aga kasutan sedasama, loodetavasti teemaalgataja ei pahanda. Minu laps on nimelt paar korda maininud, et puhvetipidaja ei oska eriti hästi matemaatikat - kipub nimelt lastele paar krooni vähem tagasi andma kui vaja. Minu enda last üritas ta ükskord pügada, aga kuna laps oskab hästi matemaatikat ja on paras kooner, siis pistis ta kohapeal kisama ja sai oma raha kätte. Eile nimetas ta veel kolme oma klassikaaslast, kes on ka vähem raha tagasi saanud, üks neist isegi mitmeid kordi. Tõenäoliselt on veel mitmeid lapsi, kes pole kohe taibanudki, et neid peteti. Õpetajale nad puhvetipidaja peale kaebasid, õpetaja rääkis sellest vist ka direktorile, aga paari 8-aastase lapse sõna täiskasvanu sõna vastu - teadagi kes peale jäi. Ise näeksin hea meelega, et laps sellest puhvetist üldse midagi ei ostaks, aga seda on vist mõttetu loota. Soovitasin talle siis eile, et võtku hoiukarbist peotäis sente kaasa ja lugegu puhvetipidajale nendest sentidest paras raha. Saab tema sellest pudist lahti ja ei pea ka pabistama, et puhvetipidaja talle jälle külma katsub teha.
 
nele 02. oktoober 2003, kl 12.35
Meie poisi koolis ei ole sellest aastast enam puhvetit, Fazer Amica hakkas toitlustama, toidud on maitsvad, süüa saab korralikult kõhu täis ja pole veel kuulnud, et laps või keegi sõpradest endist putkat taga igatseks. Samamoodi oli arvutamisega raskusi ja õhtusele vahetusele ei jätkunud saiakesi ega salatit niikuinii.
 
ann 02. oktoober 2003, kl 12.52
Meil (I klass) klassijuh. küsis koosolekul vanematelt, kas peaks lapsi puhvetisse lubama või ei. Peale jäi arvamus, et las käivad, kui raha kaasa antakse...
 
poolt 02. oktoober 2003, kl 13.45
kui puhvetis on müügil tervislikud tooted,mis sellest,et käive cocalt ja krõpsudelt väheneb.Ka võiks kooli sööklas müügil olla sellel päeval antav söök.Minu 2 last ei maksa kumbki söögiraha.
Nad leiavad,et sellel pole mõtet,sest sageli nad koolitoitu ei suuda süüa, on päevi kus on meeldiv toit.Üks laps võtab iga päev kaasa-puhvetit pole.Jogurti,joogi(mahla) ja veel midagi-tervislikku.Teine kasutab koolisööklast samal päeval ostetud toitu ja koolipuhvetit,kahjuks on need just coca ja midagi krõpsuvat.
 
E 02. oktoober 2003, kl 15.45
Annan ka oma pojale iga päev pea et 10 eeku kaasa, kuna koolis saab süüa alles mingi 12- 13 vahel ja toiduportsud on temasuguse suure poisi kohta väiksed, koolis kahjuks pole puhvetit ja seega joostakse üle tee poodi, pigem võiks ikkagi koolis olla midagi kust saaks pirukaid-saiakesi osta ja kuuma teed-kakaod. Nii et päris kalliks läheb lapse päevane söömine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!