Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
10 a poiss
 
raissa 03. oktoober 2003, kl 09.41
Lugu järgmine.
Isegi ei tea kust alustada.Oli voodimärgamise probleem, millest saime 3 aastat tagasi jagu.Probleem oli psühholoogiline.
Täna hommikul oli see jälle juhtunud, mida ta suure hoolega varjas mu eest.Kodused piged?Pinged sõpradega?
Või stressid koolis?Olen lihtsalt mures ja teised emad-kui teil midagi sellist juhtunud on, milline on esimene samm-sammud probleemi lahendamiseks.Ta mul ka palju üle elanud minevikus,palju kolimisi,ebastabiilne elu ja pere laialiminek.Elu on juba pikemat aega stabiilne,kolimisi enam ammu ei toimu ja vot ei oskagi taibata mis siis nüüd.
Oh, segaduses...loodan et keegi oskab midagigi soovitada.
Ette tänades.
 
krisu 03. oktoober 2003, kl 09.47
jää rahulikuks ja ära tee väljagi. See, et aeg-ajalt juhtub - võib tulla pingelisel perioodil ette vanematel lastelgi. Võib-olla lihtsalt nägi unes, et....
Oma poisiga oli paar juhust ka 12-aastaselt - ma ei teinud asjast suuremat numbrit, vahetasin vaikselt voodipeasu ja ei teinud mingeid etteheiteid. Rohkem pole õnnetusi ka juhtunud.
 
Don't worry. 03. oktoober 2003, kl 10.15
Juhtub vanemategagi. Laps on sel päeval olnud ärritatud või õhtul joonud vms. Kui regulaarseks läheb, siis on mureks põhjust. Mul juhtus 11-aastase pojaga. Me ei teinud väljagi ja see jäi viimaseks korraks (ta on nüüd 13, mis ei tähenda, et enam üldse ei võiks juhtuda).
 
vana 03. oktoober 2003, kl 12.55
Tuttav asi, arst ütles, et murde-eas läheb niisugune asi üle, tüdrukutel siis, kui rinnad hakkavad kasvama, aga poiste kohta konkreetsemalt ei tea. Meil oligi nii, nagu arst ütles. Põhjus oli see, et lapse närvisüsteemis polnud mingi "niit" veel välja arenenud. Ära pabista ja ütle poisile ka, et ärgu pabistagu.
 
G 03. oktoober 2003, kl 14.59
Eks see siis lõpeb, kui linu natuke teisel moel märjaks tegema hakatakse.
 
anna 03. oktoober 2003, kl 18.04
PÕhjust ärevuseks on siis kui selline asi juhtub korduvalt. Ükskord võib sellist asja meie kõigiga juhtuda.
 
hähh 06. oktoober 2003, kl 21.16
... ütle, et ärgu pabistagu...

Kui teie maailm kokku variseb, nii et võtab jalad nõrgaks, kui kodu, millesse uskusid, kaob ja keegi ütleb, et ära pabista...?

Saada poja vahel ka isa juurde. Side ei tohi katkeda.
 
vana 07. oktoober 2003, kl 11.26
Voodisse laskmise pärast pole vaja pabistada ja ennast süüdistada!!!!!!!
 
raissa 07. oktoober 2003, kl 14.47
Tänud!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!