Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
minu tytar ja vanemad mehed
 
murelik ema 03. oktoober 2003, kl 16.03
Ma olen mures, kuna hiljuti sain teada, et mu 15 aastane tütar suhtleb endast tunduvalt vanemate meesterahvastega.
Alla 20 pole vist ühtegi.
Tütar on mul väga mõistlik, oma east palju mõistlikum, intelligentse jutu, väga kena ja oma east tunduvalt vanema välimusega, tänaval vastu tulles pakuks vähemalt 18, juttu rääkides ehk rohkemgi

Nii ma nüüd, et need meesterahvad võivad teda ära kasutada, kuigi tütar pole naiivne on meesterahvad väga veenvad jne...
kuidas käituda, ma tean et kui tütrega räägin väidab ta et kõik need suhted on vaid sõbralikud ja mul ei olegi põhjust kahelda aga väike okas on hinges siiski
 
vana 03. oktoober 2003, kl 16.37
Tegelikult 5 aastat vanusevahet pole täiskasvanute puhul mitte midagi, aga praegu suhtleb sul alaealine täiskasvanutega. Tütart peab ikka hoiatama ja rääkima, mida tähendab ärakasutamine. Ja siis on sinu poolt tehtud, kõik mis võimalik.
 
Hele 04. oktoober 2003, kl 15.46
See 5 aastat ei ole tõesti mingi eriline vahe. Mehe ja naise vanusebahe peaks tegelikult olema 7 aastat. Ma mõtlen mees vanem. Loomulikult püüa rääkida, aga tean, et see kerge ei ole ja armunule midagi selgeks teha on suht mõttetu tegevus.
 
murelik 04. oktoober 2003, kl 16.07
Ma arvan et ta ei ole armunud, kuna neid mehi on rohkem kui yks kellega ta suhtleb, ta ise väidab et nad on sõbrad, kellega on tore aega veeta ja seda, et tal ei ole omavanustega midagi rääkida...
 
mh 04. oktoober 2003, kl 16.15
Ma tutvusin 5,5 a. vanema mehega, kui olin 16. Nüüd juba ligi 15 aastat koos.

Aga tõsi ta on jah, ega 21-aastane noormees pere loomisest eriti mõtle. Temale on see rohkem meelelahutus.

Ja su tütrekest koinivad nad kohe kindlasti. Selleks ju jumal inimesele hormoonid andiski, et vastassugupooled tõmbuksid. Inimesi pidi ju "palju" saama.

Ja, kusjuures, selles vanuses on tüdrukul end meestega kahekesi olles võimatu ohjeldada. Tüdruk käitub siis nagu kass jooksuajal (oled näinud? rabav vaatepilt! kass ju ei teeskle!)
 
Vana 04. oktoober 2003, kl 18.34
mh - oled kohe päris kindel või?
 
murelik ema 05. oktoober 2003, kl 05.15
 
Vana 05. oktoober 2003, kl 07.28
Sorry. Küsimus oli seekord to mh, et kas ta on ikka kindel, et need noormehed koinivad su tütart. ...ja tüdrukul on mehega kahekesi olles võimatu end ohjeldada? Isiklikult mina ei arva nii.
 
vares1 05. oktoober 2003, kl 12.40
Mhi juttu ei maksa küll tõsiselt võtta. Ei saa kõike ja kõiki vaid oma mõõdupuuga mõõta. Parem usu ja usalda oma tütart.
 
murelik ema 05. oktoober 2003, kl 18.04
ma tahaksin seda tõesti teha, aga ikkagi häirib see mind, ma ei saa ju keelata temal nendega kohtumast, see tõstaks ainult trotsi minu vastu ja me oleme tütrega alati kokku leppind, et kui tema minu usaldust ei kuritarvita ei piira mina tema vabadust!
 
murjan 06. oktoober 2003, kl 08.48
Keelata loomulikult ei saa, kui ta ei ole andnud põhjust usaldamatuseks. Kirjutad, et su tütar on mõistlik ja intelligentne, sellist inimest ei ole õnneks väga lihtne ära kasutada. Ilmselt ongi tegemist sõbrasuhtega, vähemalt tütre poolt, sest neid, kellega ta suhtleb, on miru. Sa ju ei arva ometi, et tal saaks olla sügavamaid tundeid korraga mitme noormehe suhtes ;))
Kui kokkusaamise aeg ja koht on normaalsed ning suhted tütrega tegelikult ka usalduslikud, ei ole vast suureks hirmuks põhjust, aga eks emana pisike kripeldus jääb ikka :)
 
? 07. oktoober 2003, kl 08.16
kas siis saab keelata, kui on andnud põhjust usaldamatuseks ja kuidas keeldu faktiliselt teoks teha? Koduarest? Koloonia?
 
Vana 07. oktoober 2003, kl 11.24
Koduarest jah.
 
? 07. oktoober 2003, kl 12.00
koduarest 15...18 eluaasta, koduõpetaja? Kamoon, mõtle ikka loogiliselt!
 
Vana 07. oktoober 2003, kl 12.24
Peale kooli koduarest. mõtlengi loogiliselt. Või ema peaks võimetult pealt vaatama, kuidas 15 a. hukka läheb ja ei tee mitte midagi? Nüüd püstitan siia uue teema. Loe seda ka.
 
Zinaida 08. oktoober 2003, kl 13.00
Arvan, et usalda oma tütart. Ma olin ka 15, kui tutvusin peol 21-aastase noormehega. Mina ikka hirmsasti pipardasin, aga ega ema seda eemalt ei näinud. Eks ma mõnede lubatust hilisemate saabumistega emale peavalu põhjustasin... Kutt oli igal juhul väga järjekindel. Aga vahekorrani jõudsime alles aasta pärast tutvumist. Kudistasime üksteist küll, aga noormees austas piisavalt minu soovi selle kiire asjaga oodata, kuni ma selleks valmis olen.

Et kui juba leiad, et tütar on sinu arvates arukas tüdruk, siis usalda, usalda, usalda. Võid ju igaks juhuks seksuaalteemad temaga veel kord läbi arutada, aga tegelikult on selleks ajaks noorel naisterahval juba omad seisukohad kujunenud. KAsvatama on selles vanuses ju hilja hakata.
 
murelik ema 08. oktoober 2003, kl 18.58
ma südamest tänan kõiki kommenteerijaid!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!