Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Tsükliõpe gümnaasiumis
 
silja 06. oktoober 2003, kl 10.15
Kas kõikides koolides, kus tsükliõpe, pannakse hinded välja ühel ajal, st kas on mingid kindlad kuupäevad mis ajaks pannakse? Millal mis aines? Mis õppeained lõpevad 10 klassis?
 
pii 06. oktoober 2003, kl 10.25
Oleneb kooli ainekavast. Igas koolis, kus tsükliõpe, see mõnevõrra omamoodi sisse seatud. Neid koole pole palju. Kui sa kursuste süsteemi mõtled, siis need lõpevad enam.vähem samal ajal jah. 10. klassis lõpeb geograafia.
 
chick 06. oktoober 2003, kl 11.04
hinnete väljapanek sõltub õpetajate kiirusest, aga arvestusnädalad on ikka ühel ajal ja perioodid algavad ning lõpevad ka samal ajal.
 
kassy 06. oktoober 2003, kl 12.04
Kas lihtsam poleks küsida seda koolist õpetaja käest?Kooliti on olukord mõnevõrra erinev.
 
chick 06. oktoober 2003, kl 15.40
ei saa erinev olla, sest kooliaasta algab keskkoolides ikka ühel ajal ja igas perioodis on 6 õppe- ja üks arvestusnädal, ei saa olla, et mõnes koolis kuidagi teisiti oleks(lühem/pikem, varem/hiljem).
 
õpetajanna 06. oktoober 2003, kl 16.54
Saab ikka küll olla erinev. Vastavalt RÕK-le on ühe kursuse pikkus 35 tundi. Nüüd oleneb, mitu õppetundi mingis aines on nädalas. Selge on see, et kui nädalas on 5 tundi ja 1 tund, lõppevad nende ainete kursused ka erineval ajal. Selle kohta, et perioodis on 6 õppe- ja üks arvestusnädal ma midagi kosta ei oska. Ilmselt on see kooli enda tehtud ajakava. Nagu ma ütlesin, seaduse järgi on 35 tundi ühe kursuse pikkuseks, millise perioodi peale need tunnid ära jaotatakse, on kooli teha. Meil on näiteks tavaline tunniplaan, nagu on olnud eelnevatel aastatel. Ka nii võib.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!