Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Tartu Herbert Masingu kool
 
ave 22. märts 2005, kl 18.51
Oskab keegi soovitada või mitte soovitada seda kooli. Kooli tutvustav kodulehekülg on oma ülereguleeritud koolikorra ja alkoholismi - suitsetamise uuringutega küll hirmuäratav.
 
. 22. märts 2005, kl 21.16
mul on tuttav seal õpetaja. tema juttude järgi on küll jäänud mulje seal pigem valitsevast anarhiast ja korra puudumisest. a la tunnist väljaminemiseks õpilane luba küsima ei pea jne. kes ei viitsi, ei õpi, õpetajatega suheldakse nagu omasugustega. tuttav saab hakkama, aga mina seal koolis küll töötada ei tahaks.
 
jne. 23. märts 2005, kl 10.02
Minu laps õpib seal ja oskan öelda,et on häid ja mittehäid külgi.Kooli mikrokliima on võrreldes suurte koolidega sõbralikum ja soojem,ruumipuuduse tõttu on aga vahetustega koolis käimine ja nii väikses majas ikka kokkupõrkeid tuleb,millele saadakse aga ruttu jaole.Kuna tegu on lastega,kel igal on mingi meditsiiniline põhjus selles koolis käimiseks,siis soovin küll õpetajatele jõudu ja jaksu.
 
sama 24. märts 2005, kl 16.09
Ka minul on kogemus selle kooliga. Kahjuks negatiivne ja seda just juhtkonna poolepealt. Nimelt oli soov õigemini ikka vajadus tulevikule mõeldes laps sinna kooli saata. Algus kui käisime seal vaatamas tutvumas oli kõik väga positiivne. Kõik oli kuidagi liigagi ilus ja hiljem selguski, et see oli näiline. Igal juhul olen ma väga pettunud ja enam ei soovi sellest koolist midagi teada, et selliselt võidakse käituda.
Aga samas usun, et kindlasti on paljudel minu kogemusele vastu panna palju positiivseid kogemusi.
 
. 24. märts 2005, kl 18.05
Tegelt on juba kahtlane seegi, et seal eesotsas kaks ühenimelist töötab. Arvata võib, et sugulased, aga sugulased ei tohiks otses alluvuses töötada. Või on ainult riigiasutustes nii?
 
Väga hea kool:) 23. juuli 2006, kl 12.13
Kle,olege normaalsed,see kool on jumala normaalne,võin üelda,et isegi parim...Ja need kes arvavad,et see kool pole hea need eksivad...Nii et kuulge ennem käige ikka koolis ära ja siis rääkige mida tahate mitte ärage hakkake kohe halvustama...
 
hea kool 29. märts 2014, kl 10.30
V2ga hea kool on ,olen seal juba 6 aastat k2inud.
aga no 6petajatel peab kyl seal palju n2rve olema.
 
njahh 29. märts 2014, kl 11.27
kool on ju erivajadustega lastele. Seal õpib ka ATH lapsi ja autiste, kelle käitumine võibki tavainimesele arusaamatu tunduda. Ja mingi välise mulje põhjal otsustada kooli headuse üle, on minu meelest kummaline.
 
Mann 31. märts 2014, kl 15.11
Mis põhjusel soovib teemaalgataja oma last sinna kooli panna? Kui lapsel on tavakoolis raskusi ning tal on soovitus erivajadustega lastele mõeldud koolis õppimiseks, siis on see väga hea kool. Ülereguleeritus teatud asjades peabki olema, kuna seal on nii ATH-ga lapsi kui aspergereid. Samas paljud neist lastest on enne sellesse kooli astumist oma koolis suurtes raskustes olnud, läbi individuaalse lähenemise ja väikeklassides õppimise lõpetavad nad põhikooli ja paljud ka gümnaasiumi, osa läheb ka edasi õppima, mis ongi peamine. Müts maha selliste koolide ja otse loomulikult ka kõikide õpetajate ees, kes selles koolis töötavad.
 
oooooooooof 13. veebruar 2018, kl 20.37
f***ing hea kool saan teha mis tahan seal
 
mnjh 18. veebruar 2018, kl 10.20
Laps käis varem seal koolis aga ei jäänud rahule. Nüüd käib laps Kiigemetsa Koolis ja see sobib hästi, väga hea kool ja mõistvad töötajad. Tartust käib sinna teisigi lapsi. Soovitan soojalt.
 
Markiisu 26. august 2019, kl 19.53
Ma olen ka seal koolis käinud. Jube on sealsilgupütis. Ruumipuudus, räpane keskkond,, liiga palju kodutöid, kontrolltöid, tunnikontrolle, eksameid, tasemetöid jne ja lisaks veel vastikud õpilased vastikud õpetajad(kes ilmselgelt pole omal tasemel ja vastavat õpet ka saanud ja soosivad endale meeldivaid lapsi rohkem kui teisi- ühesõnaga üldse mingit võrdsust seal ei ole ja tänu sellele ongi suurem osa õpilasi vastikud ülbed eided ja sead). Ma ei taha sellest koolist enam üldse midagi teada ja sissegi ei taha minna. Õpetajad on täielikud tühikargajad, kes oma tööd korralikult ei tee ja sama on ka kooli juhtkonnaga. Keegi ei oska seal vapsikupesas oma tööd korralikult teha. Jumal tänatud, et ma sinna gümnaasiumisse edasi ei jäänud, kutsekasse kiiremas korras avalduse sisse andsin ja sealt kohe peale põhikooli lõpetamist jalga lasin ja siiani pole sinna tagasi läinud. Masingus õpetatakse rohkem seda, mida inimestele üldsegi elus vaja ei lähe, võrreldes kutsekooliga. Nüüd olen juba ülikoolis ja seda tänu kutsekas õpitud erialadele ja eluks omandatud vajalikele kogemustele. Ei soovita oma lapsi sinna panna. Seal on täielik Herilase-ja vapsikupesa!
 
no täita segi oled või? 01. september 2019, kl 09.59
No on sul alles unistused! Ülikool :)
 
arolkiin 08. september 2019, kl 00.22
Mina ka ei taha seal enam käia. Juhtkonna pärast tulin sealt ära. Nüüd käin Hansas ja seal on palju parem kui Masingus. Markiisul on õigus. Minulgi oli nii, et õpsid ei sallinud mind ja mulle jäi nii õpsidest kui ka juhtkonnast mulje nagu nad poleks korralikku väljaõpet saanud. Hansa koolist seevastu on palju parem mulje jäänud. Kui Markiisu juba ülikoolis on, tegi kutsekas tal närvid järelikult korda. Khk ja Hansa on tõesti sellest Masingupeldikust paremad. Mu vend käib ka kutsekas ja ise kiidab, et väga hea koht edasi õppimiseks. Teised gümnaasiumid on ka Masingust paremad igakell.
eid_15457d0111874e 30. august 2020, kl 08.08
Koolis on suur ruumipuudus. Kui lapse psüühika on enam-vähem normis ja ta saab tavalises koolis õppida, nt isegi suures Hansa koolis, ei ole Masingu kool õige koht. Kui normaalne õppekava käib üle jõu, on samuti võib-olla mõni teine kool parem valik. Koolist leitakse ju ka sõpru endaga sarnaste noorte hulgast. Minu kogemused kooli õpetajatest, juhtkonnast, tugiisikutest ja teistest töötajatest on positiivsed. Koolist saab hea hariduse. Masingu kool on väga hea kool intelligentsetele psüühiliste jm erivajadustega õpilastele. Koolis saavad tuge nii õpilased kui ka vanemad. Õpilast õpetatakse lähtuvalt tema eripärast ja hoolitakse väga.

Katariina
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!